Een stoere basis met betonlook tegels

Met betonlook tegels creëert u een prachtige basis voor elk interieur. De keramische tegels verkrijgbaar zijn in subtiele kleuren met genuanceerde kleurschakeringen. Ze vormen de perfecte basis voor ieder interieur en geven de ruimte een robuuste look. Creëer rust op de vloer met lekkere grote XXL betonlook tegels. Meer tegel en minder voeg! Een betonlook vloer is mooi te combineren met allerlei soorten meubels en woonaccessoires. De keramische tegels zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Maas Tegels heeft een grote collectie betonlook tegels voor u klaar staan.

Robuust en elegant 

De lichte betonlook tegel heeft een zowel robuuste als elegante uitstraling. Creëer een heerlijke ruimte waar uw meubels en accessoires mooi tot hun recht komen. De natuurlijke tinten maken de ruimte af. 

Tegen de wand

Trek de betonlook door naar uw wand voor een extra bijzonder effect. Het extra grote formaat van 120×120 cm geeft uw wand en vloer allure. Weinig voeg door het grote formaat brengt geeft uw woning een serene sfeer.

Krachtige vloer

Een betonlook tegelvloer geeft een ruimte nog meer kracht. Wanneer u kiest voor luxe is een betonlook vloer een mooie keuze. In onze showroom hebben we een groot aanbod met betonlook tegels in vele kleuren, uitvoeringen en formaten.

Inspiratie met betonlook tegels

Bekijk de prachtige collectie betonlook tegels bij ons in de showroom<

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan keramische betonlook tegels voor u om te bekijken. Bij Maas Tegels informeren wij u graag over de eigenschappen, formaten, uitvoeringen en kleuren. Voor andere prachtige tegellooks zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels en grote XXL tegels bent u bij ons ook aan het goede adres. Hieronder vindt u een impressie van onze betonlook collectie. 

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels direct in je eigen kamer!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget