Elegant met natuursteenlook tegels

Met natuursteenlook tegels creëert u vloeren en wanden met stijl. De keramische tegels geven elke hal, keuken, woonkamer of badkamer allure met de natuurlijke uitstraling van echt natuursteen. Maar dan wel met de perfecte eigenschappen van keramiek. Geen gedoe met schoonmaken, bestand tegen zuren en vuil en natuurlijk heel duurzaam. De nieuwste innovaties zorgen ervoor dat iedere tegel een uniek patroon heeft en  de natuursteenlook tegels werkelijk niet te onderscheiden van echt natuursteen. De variatie in soorten natuursteen is groot zoals marmer, graniet of leisteen. 

Luxe look

Het natuurproduct marmer kent veel variaties. Kleuren en de wijze afwerking geven marmersoorten een andere sfeer. De ruime collectie keramische tegels bij Maas Tegels bestaat uit vele formaten en afwisselende dessins, formaten en kleuren. De tegels met een marmerlook zijn niet te onderscheiden van echt marmer en worden op duurzame wijze geproduceerd, zonder het afgraven van bergwanden.

Gemak van keramiek

Natuursteen is een prachtig materiaal maar kwetsbaar. Vetten en zuren veroorzaken vlekken die lastig te verwijderen zijn. Keramische tegels hebben een toplaag die vuil-, vocht en vuilafstotend is. Bovendien zijn ze krasvrij en eenvoudig te reinigen. Ook moet natuursteen regelmatig worden gepolijst om haar oorspronkelijke glans te verkrijgen. Keramiek behoudt haar glans.

Vele soorten en kleuren

In de natuur kom natuursteen in vele variaties voor. Bij Maas Tegels bieden we een ruim assortiment tegels waaronder leisteen, graniet, marmer en travertin. De materialen zijn perfect nagebootst. Geef uw woning allure met natuursteenlook tegels.

Kom langs voor een ruime collectie natuursteenlook tegels 

In onze showroom in Purmerend hebben we een grote collectie keramische natuursteenlook tegels voor u klaar staan. De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, uitvoeringen en formaten. We hebben nog meer prachtige tegellooks in huis zoals houtlook tegels, betonlook tegels en XXL tegels. We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en kunnen de tegels ook voor uw verwerken. Kom langs in onze overzichtelijke showroom voor de nieuwste trends en collecties. Onder een kleine greep uit de collectie natuursteenlook tegels.

Natuursteenlook wit 60×60

 

Natuursteenlook grijs 60×60

 

Natuursteenlook beige 60×60

 

Natuursteenlook bruin 60×60

 

Natuursteenlook bruin 80×80

 

Natuursteenlook beige 80×80

 

Natuursteenlook zwart 80×80

 

Natuursteenlook zwart 80×80

 

Natuursteenlook wit 80×80

 

Natuursteenlook grijs 80×80

 

Natuursteenlook bruin 80×80

 

Marmerlook wit 75×75

 

Natuursteenlook beige 120×120

 

Natuursteenlook zwart 120×120

 

Bekijk onze natuursteenlook tegelseries

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.