Fraaie tegels voor de badkamer

De keuze aan badkamer tegels is groot. Kleurrijke tegels, decoratieve tegels en prachtige natuurlijke tegellooks. Wij bieden een grote variatie aan badkamer tegels in allerlei formaten en afwerkingen. Combineer bijzondere tegels aan de wand met XL tegels in een natuurlijke tint op de vloer. Samen bekijken welke badkamer bij u past. Voor elke woonstijl, budget en toepassing hebben we prachtige tegels voor uw woning. In onze showroom in Purmerend bent u welkom het grote aanbod aan badkamer tegels te bekijken.

Tegels aan de wand

Combineer de prachtigste wand en vloer tegels. Kies voor bijzondere patronen op de wand in diverse looks zoals hout, beton en natuursteen. De vloertegels kunt u doortrekken naar de wand voor een rustig geheel.  

Sfeer in de badkamer

Creëer een warme sfeer met een houtlook vloer. De keramische tegels hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Water, vocht en vuil krijgen geen kans bij keramiek. Wilt u echt comfort dan kiest u voor een vloerverwarming. Dat is allemaal mogelijk met keramische planken.

Kleur of glans

Gekleurde tegels en een natuurlijke look zijn de laatste trends en zijn een ware eyecatcher in uw badkamer. Combineer kleuren en patronen en maak de badkamer naar uw wens. Met een rustige basis vloer is uw badkamer een ware oase. Kom langs en ga aan de slag met mooie kleuren en bijzondere formaten. We hebben heel mooie voorbeelden met legpatronen en kleurcombinaties voor u klaar staan.

Kom naar de showroom en bekijk onze fraaie collectie badkamer tegels

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels voor de badkamer voor u klaar staan. Badkamer tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels.  Wat u ook zoekt, voor ieder budget kunt u bij ons terecht. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, slaapkamer of keuken

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels direct in je eigen kamer!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget