Tegels voor de badkamer

De keuze aan badkamer tegels is groot. Kleurrijke tegels, decoratieve tegels en prachtige natuurlijke tegellooks. Wij bieden een grote variatie tegels voor de  badkamer in vele formaten en afwerkingen. Combineer bijzondere tegels aan de wand met XL tegels in een natuurlijke tint op de vloer. Samen bekijken welke badkamer bij u past. Voor elke woonstijl, budget en toepassing hebben we prachtige tegels voor uw woning. In onze showroom in Purmerend bent u welkom het grote aanbod aan badkamer tegels te bekijken.

Wand en vloer

Er is veel mogelijk met tegels op de wand en vloer in de badkamer. Strakke betonlook, warme houtlook of natuursteenlook tegels geven de badkamer een uniek uitstraling en zijn prima te combineren met meubilair en sanitair. Kom langs voor de mooiste tegels en creëer de stijl die bij u past. We helpen u graag op weg met ideeën en legpatronen.

Sfeer in de badkamer

Creëer een warme sfeer met een houtlook tegels in de badkamer. De keramische tegels hebben een natuurlijke uitstraling en zijn niet van echt hout te onderscheiden. Water, vocht en vuil krijgen geen kans op keramiek. Houtlook tegels zijn prima te combineren met ander looks en kleuren.

Kleur of decoratief

Gekleurde tegels of decoratieve tegels zijn de laatste trends en zijn een ware eyecatcher in uw badkamer. Combineer kleuren en patronen en geef de wand of vloer een decoratief accent. Kom langs en ga aan de slag met kleuren en leuke vormen en patronen. We hebben ze allemaal in huis.

Kom naar de showroom en voor onze uitgebreide collectie badkamer tegels

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels voor de badkamer voor u klaar staan. Badkamer tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels.  Wat u ook zoekt, voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels in huis. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, slaapkamer en keuken

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.