Azuvi Fior di Bosco

Azuvi Fior di Bosco is een elegante grijze marmerlook tegel. Voor een elegante en tijdloze uitstraling van de vloer en de wand overal in huis. De hoogwaardige keramische tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden. De kenmerkende gekleurde aders van marmer en de prachtige kleuren vormen een delicaat stijlelement in huis. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patroon zoals echt marmer wat zorgt voor een levendige vloer en een natuurgetrouwe weergave van het luxe gesteente. De tegels zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen: een glanzende tegels, een matte en een gepolijste variant. De tegels zijn duurzaam in productie en gebruik. We bieden een ruime collectie marmerlook tegels van bekende marmersoorten. In vele kleuren en formaten, waaronder enkele XXL formaten.

Fior di Bosco

1 kleur
marmerlook
3 formaten
mat en glans

Formaten

60×60
60×120
120×120

Kleuren

Grey

Kom langs voor elegante keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

Grey

 Fior di Bosco
Grey
120×120

 Fior di Bosco
Grey
60×60

 Fior di Bosco
Grey
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget