Natucer London

Natucer London omvat 9 moderne kleuren die onderling prima te combineren zijn. Het langwerpige formaat is rank en elegant en creëert in iedere ruimte een sfeer die helemaal van deze tijd is. De frisse wandtegels zijn in diverse legpatronen te verwerken op de wand. Kom ze bekijken in onze showroom en ga aan de slag met creatieve en tijdloze oplossingen voor de wand.

Speel met kleur 

De lichte betonlook tegel heeft een zowel robuuste als elegante uitstraling. Creëer een heerlijke ruimte waar uw meubels en accessoires mooi tot hun recht komen. De natuurlijke tinten maken de ruimte af. 

Liggend en staand

De ranke tegels zijn ook prima geschikt om staand te verwerken op de wand. Leuk op de achterwand in de keuken, maar ook heel apart als wandbekleding in uw doucheruimte . Ga voor een fijne lichte tint, of juiste en klassiek groenkleur met messing kranen. Voor iedere smaak de juiste kleuren in de serie London.

Visgraat is terug

We kennen natuurlijk allemaal het klassieke visgraat patroon van een houten vloer. Maar een visgraat op de wand is zorgt dit voor een unieke en eigentijdse look. De wand krijgt zo een opvallend effect zonder dat het 

Kom naar de showroom voor een ruime collectie decoratieve wandtegels

Kom langs voor de serie Natucer London of andere kleurrijke tegelseries. In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie decoratieve en kleurrijke wandtegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. We hebben ook leuke patchwork tegels en vintage wandtegels voor u klaar staan. Ga aan de slag met kleuren, vormen en legpatronen. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden. Onze ervaren tegelzetters kunnen desgewenst de wandtegels snel en vakkundig bij u plaatsen. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. Bekijk nog meer gekleurde en decoratieve wandtegels.

Natucer Londen 9 kleuren in 1 formaat 7×22 cm

Natucer London

White Matt
7×22

Natucer London

White
7×22

Bone 
7×22

Rain
7×22

Natucer London

Cement
7×22

Natucer London

Jeans
7×22

Natucer London

Mint
7×22

Olive
7×22

Natucer London

Coal
7×22

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.