Natucer London

Natucer London omvat 9 moderne kleuren die onderling prima te combineren zijn. Het langwerpige formaat is rank en elegant en creëert in iedere ruimte een sfeer die helemaal van deze tijd is. De frisse wandtegels zijn in diverse legpatronen te verwerken op de wand. Kom ze bekijken in onze showroom en ga aan de slag met creatieve en tijdloze oplossingen voor de wand.

London

8 kleuren
1 formaat
wandtegels

Formaat

7×22

Kleuren

White
Bone
Rain
Cement
Jeans
Mint
Olive
Coal

Kom naar de showroom voor een ruime collectie decoratieve wandtegels

Kom langs voor de serie Natucer London of andere kleurrijke tegelseries. In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie decoratieve en kleurrijke wandtegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. We hebben ook leuke patchwork tegels en vintage wandtegels voor u klaar staan. Ga aan de slag met kleuren, vormen en legpatronen. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden. Onze ervaren tegelzetters kunnen desgewenst de wandtegels snel en vakkundig bij u plaatsen. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. Bekijk nog meer gekleurde en decoratieve wandtegels.

Natucer Londen 9 kleuren in 1 formaat 7x22 cm

White Matt
7×22

White
7×22

Bone 
7×22

Rain
7×22

Cement
7×22

Jeans
7×22

Mint
7×22

Olive
7×22

Coal
7×22

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.