Een gevarieerde collectie wandtegels

Zoek je een leuke wandtegel voor je keuken, badkamer of toilet? Kom dan langs in onze showroom waar we een leuke en actuele collectie wandtegels voor je klaar staan. In allerlei kleuren, looks en formaten. Maar ook leuke vormen en mozaïeken en streekgebonden tegeltjes voor een decoratief geheel. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden om een frisse en vrolijk gekleurde wand te creëren.

Malaga

Alcoceram Malaga is een zeer uitgebreide serie met prachtige warme kleuren gemaakt in een klein atelier in Spanje. Een ambachtelijke en handgemaakte wandtegel met gekartelde randen. De geglazuurde tegels zijn in een breed pallet van 55 kleuren

wandtegel Malaga >

Manual

De Alcoceram Manual is nieuw in ons assortiment. Deze prachtige wandtegels komen uit een klein atelier in de binnenlanden van Spanje, waar met ambacht en passie wordt gewerkt om deze decoratieve tegels te maken. 

wandtegel Manual >

London

Natucer London omvat 9 moderne kleuren die onderling prima te combineren zijn. Het langwerpige formaat is rank en elegant en creëert in iedere ruimte een sfeer die helemaal van deze tijd is. De frisse wandtegels zijn in diverse legpatronen te verwerken o

wandtegel London >

Industrial

Antic Decor Industrial is een bijzondere tegelserie in diverse wittinten, een crème tint en bijpassende sierstroken. Met deze wandtegels creëer je een eigen industriële look op de wand. De tegels hebben gekartelde randen en een versleten look.

wandtegel Industrial >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.