Gevarieerde collectie gekleurde en decoratieve wandtegels

Zoek je een leuke wandtegel voor je keuken, badkamer of toilet? Kom dan langs in onze showroom waar we een leuke en actuele collectie wandtegels voor je klaar staan. In allerlei kleuren, looks en formaten. Maar ook leuke vormen en mozaïeken en streekgebonden tegeltjes voor een decoratief geheel. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden om een frisse en vrolijk gekleurde wand te creëren.

Malaga

Alcoceram Malaga is een zeer uitgebreide serie met prachtige warme kleuren gemaakt in een klein atelier in Spanje. Een ambachtelijke en handgemaakte wandtegel met gekartelde randen. De geglazuurde tegels zijn in een breed pallet van 55 kleuren

wandtegel Malaga >

Basic

Met de serie Basic heeft u een ruime keuze om uw wand te bekleden met een gekleurde tegels. De tegels geven de ruimte een frisse en tijdloze uitstraling. De glanzende wandtegels zijn verkrijgbaar in een gladde variant en er is ook een metrotegel beschikbaar met de kenmerkende facet randen

wandtegel Basic >

London

Natucer London omvat 9 moderne kleuren die onderling prima te combineren zijn. Het langwerpige formaat is rank en elegant en creëert in iedere ruimte een sfeer die helemaal van deze tijd is. De frisse wandtegels zijn in diverse legpatronen te verwerken.

wandtegel London >

Evoke

Zyx Evoke is een bijzondere tegelserie voor het maken van een uniek effect op de wand. De tegels zijn opgebouwd in twee lagen waardoor een echt 3d effect ontstaat. Zo maakt u een prachtige wand met decoratieve bloemen, maar ook een hippe wand met goudkleurige metaallook tegeltjes met bladmotief.

wandtegel Evoke >

Kaiser

Ga voor een decoratief en kleurrijk accent op de wand met de slanke wandtegels uit de serie Kaiser. De glanzende wandtegels geven de ruimte een frisse en tijdloze look. De wandtegels kunnen staan en liggend worden gebruikt, maar zijn ook geschikt voor het maken van een klassieke visgraat.

wandtegel Kaiser >

Manual

De Alcoceram Manual is nieuw in ons assortiment. Deze prachtige wandtegels komen uit een klein atelier in de binnenlanden van Spanje, waar met ambacht en passie wordt gewerkt om deze decoratieve tegels te maken. 

wandtegel Manual >

Fresco decor

Voor een subtiele tegel op de vloer of wand kiest u voor de serie Fresco. De rustieke tegels tonen subtiele texturen en kleurnuances die de ruimte een moderne en ingetogen uitstraling geven. Er is keuze uit zes kleuren die een mooie basis vormen overal in huis. Voor een decoratief accent op de wand zijn mooie decortegels aanwezig in deze serie.

wandtegel Fresco >

Industrial

Antic Decor Industrial is een bijzondere tegelserie in diverse wittinten, een crème tint en bijpassende sierstroken. Met deze wandtegels creëer je een eigen industriële look op de wand. De tegels hebben gekartelde randen en een versleten look.

wandtegel Industrial >

Kom langs voor de stijlvolle en gevarieerde wandtegelstegels 

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wandtegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Wat u ook mooi vind, we hebben het in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.