JOS Hidro

JOS Hidro is een leuke patchwork tegelserie met Portugese roots. Voor een geweldige retrolook vol kleuren en patronen. Of een leuke mix van patronen. Het is allemaal mogelijk met deze serie. Er zijn vele combinaties en legpatronen mogelijk en we helpen u graag hiermee verder. De combinatie van effen tegels met een kleurrijk patronenwerk geeft de vloer een bijzondere uitstraling. En het verveelt nooit, dus creëer een tijdloos effect in elke ruimte in huis. Kom langs voor deze patchwork tegels en geef kleur aan de vloer!

Hidro

6 kleuren
retrolook
2 formaten
decor tegels
mat

Formaten

20×20 
60×60

Kleuren

White
Cinza
Lima
Amarelo
Azul
Negro

Kom langs voor de retrolook patchwork serie JOS Hidro

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

Hidro 20x20 cm

White Mat

Cinza Mat

Lima Mat

Amarelo Mat

Azul Mat

Negro Mat

Hidro Decors 60x60 cm

Chalk Hidraulico

Chalk Hidraulico

Chalk Hidraulico Mix

Chalk Hidraulico Mix

Hidro Decors 20x20 cm

8Sidet Verde

8Sidet Rosa

8Sidet Azul

8Sidet Negro

Chalk Browns

Chalk Greys

Star Brown

Star Grey

Upsidedown Azul Negro

Upsidedown Rosa Cinza

Upsidedown Verde Negro

Upsidedown Cinza Esc  Negro

Square Rosa

Square Negro

Fun Flowers Azul

Fun Flowers Verde

Teatime

Risign Sun

Coffebreak

Geoflower

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.