Ragno Woodtale

Ragno Woodtale is een compact maar krachtige houtlook serie. Houten planken naadloos nagemaakt met keramiek. De warme en natuurlijke look van hout gecombineerd met de voordelen van keramische tegels. De serie is gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van eikenhout. De subtiele texturen en onregelmatigheden van eiken geeft de vloer dezelfde uitstraling als een echte parketvloer. Maar deze vloer kan tegen water, blijft krasvrij en onderhoud is niet nodig. En heel goed te combineren met vloerverwarming. De tegels zijn gemaakt in echte plankformaten met keuze uit drie plankbreedtes. Houtlook tegels zijn ook heel mooi en praktisch voor het bekleden van wanden. De serie omvat vijf kleuren van licht tot intens donker. 

Woodtale

5 kleuren
6 formaten
houtlook

plankformaten

Formaten

15×120
20×120
30×120

Kleuren

Betulla
Miele
Nocciola
Quercia
Noce

 

Kom langs voor de warme houtlook serie Ragno Woodtale

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Wat u ook mooi vind, we hebben het in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van Ragno nog meer stijlvolle tegelseries in huis. Bekijk hier een overzicht van de series van Ragno.

Woodtale 30x120, 20x120 en 15x120 cm

Woodtale
Betulla

Woodtale
Miele

Woodtale
Nocciola

Woodtale
Quercia

Woodtale
Noce

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.