Azuvi Breccia Violetta

 Azuvi Breccia Violetta is een exclusieve marmerlook tegel geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Violette Arabescato. De keramische tegel toont een delicate structuur met de kenmerkende aders van marmer in prachtige paarse tinten. Door de nieuwste innovaties heeft elke tegel zijn eigen unieke print en zijn werkelijk niet van echt marmer te onderscheiden. De mooie glanzende toplaag draagt hier ook zeker aan bij. Creëer een elegante vloer in de woonkamer of een stijlvol accent op de wand in de badkamer of ander ruimte in huis. Kom naar onze showroom om de schoonheid van deze tegel zelf te ervaren.

Breccia Violetta

1 kleur
marmerlook
1 XXL formaat: 60×120
vloer en wand

Kom langs voor stijlvolle keramische marmerlook tegels Breccia Violetta

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

Breccia Violetta

Breccia Violetta
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget