Azuvi Greek Cream

Geïnspireerd door het klassieke Crema Grecia marmer toont de Azuvi Greek Cream warmte en verfijning dankzij de karakteristieke crème tint. De rijk gekleurde structuur gecombineerd met een subtiele witte aderen die het materiaal verlicht. Dit resulteert in een serene en elegante tegel, geschikt voor elke ruimte in huis. Zowel op de vloer, maar ook fraai op de wand. Greek Cream is verkrijgbaar in twee afwerkingen, een zachte, matte afwerking en een glanzende, zijdeachtige glans. Er is is keuze uit drie formaten, waaronder twee mooi XXL tegels. De elegante uitstraling van marmer samen met het gemak van keramiek! Kom deze serie zelf bekijken in onze showroom.

Creek Cream

1 kleur
marmerlook
3 formaten
mat en glans

Kom langs voor elegante keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

Sand

Greek cream
Sand mat en gepolijst
120×120

Greek cream 
Sand glans
60×60

Greek cream
Sand mat en gepolijst
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.