JOS Hout

JOS Hout is een stijlvolle houtlook tegelserie. Warme en natuurlijke houtsoorten perfect nagebootst met keramiek. De tegels zijn verkrijgbaar in een echt plankformaat van 20×120 cm en zo creëert u de look en feel van een echt houten parketvloer. Dit effect wordt versterkt omdat elke tegel zijn eigen unieke print heeft zoals met echt hout het geval. Maar dan wel met alle voordelen van keramische tegels. Vocht, vuil en vlekken krijgen geen kans en de vloer is geheel onderhoudsvrij, in tegenstelling tot echt hout. Tevens is werken met keramiek een duurzame oplossing zonder houtkap. Kortom, een praktische vloer met de uitstraling en warmte van hout en goed te combineren met vloerverwarming. En de tegels zijn ook heel leuk om te gebruiken op de wand en prima te combineren met andere looks zoals betonlook of steenlook. Kom langs voor deze fraaie houtlook tegelserie en we helpen u graag op weg met een helder advies en mogelijke legpatronen. 

Hout

5 kleuren
houtlooklook
1 plankformaat

Formaat

20×120

Kleuren

Bianco
Caramel
Cognac
Sughero
Hout Caffe

Kom langs voor de houtlook serie JOS Hout

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

Jos Hout 20x120 cm 

JOS Hout

Bianco

JOS Hout

Caramel

Cognac

Sughero

Hout Caffe

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.