JOS Woodmania

JOS Woodmania is houtlook tegelserie geïnspireerd op de genuanceerde kleurschakeringen en patronen van houtsoorten. De keramische tegels zijn niet van echt hout onderscheiden! Stuk voor stuk prachtige tegels met eigen unieke patronen en prints. Mooi voor de vloer, maar ook zeer geschikt om de wand mee te bekleden. De warme en natuurlijke uitstraling van hout samen met het gemak van keramiek. De tegels zijn verkrijgbaar in 4 warme kleuren en in een echt plankfomaat. Zo maakt u een echte houten parketvloer in huis. Maar deze vloer is bestendige tegen vocht, vuil en vlekken en dus prima te gebruiken in keuken, bakkamer of toilet. Kom langs voor deze fraaie houtlook serie van Hollandse bodem.

Woodmania

4 kleuren
houtlook
1 plankformaat

Formaat

20×120

Kleuren

Ivory
Ash
Honey 
Caramel

Kom langs voor de houtlook serie JOS Woodmania

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

JOS Woodmania 20x120 cm

Ivory

Ash

Honey

Caramel

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.