Class

De kleine vierkante en glanzende tegeltjes uit de serie Class zijn een echte aanwinst voor de wand. De tegeltjes hebben een onregelmatig oppervlakte wat een bijzonder effect geeft bij lichtinval. Er is keuze in acht moderne kleuren en elke kleur is opgebouwd uit verschillende tinten. Zo komt de wand echt tot leven. De kleurrijke tegels zijn overal in huis te gebruiken en vormen geven de ruimte een vrolijke en decoratieve look. Leuk in de keuken voor de achterwand, maar ook heel mooi om te gebruiken in de badkamer. Ga voor kleur met de serie Class.

Class

8 kleuren
1 formaat
wandtegels

glans

Formaat

10×10

Kleuren

Snow, Gris,
Blanco, Azul,
Verde, Verde Oscuro,
Azul Oscuro, Charcoal

Kom langs voor de kleurrijke serie wandtegels Class

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer gekleurde wandtegels in huis. Bekijk ook de serie Kaiser met slanke wandtegels of aparte vormen in de serie Manual.

Class

Snow
10×10

Gris
10×10

Blanco
10×10

Azul
10×10

Verde 
10×10

Verde Oscuro
10×10

Azul Oscuro
10×10

Charcoal
10×10

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.