Kaiser

Ga voor een decoratief en kleurrijk accent op de wand met de slanke wandtegels uit de serie Kaiser. De glanzende wandtegels geven de ruimte een frisse en tijdloze look. De wandtegels kunnen staan en liggend worden gebruikt, maar zijn ook geschikt voor het maken van een klassieke visgraat. Er is keuze uit zes moderne kleuren die onderling prima gecombineerd kunnen worden. Elke kleur omvat verschillende tinten zodat de wand echt tot leven komt. Ga aan da slag met kleur en patroon met deze tegels in het formaat 5×25 centimeter. Kom ze bekijken in de onze showroom en we helpen u graag verder met leuke combinaties.

Kaiser

6 kleuren
1 formaat
wandtegels
glans

Formaat

5×25

Kleuren

Snow
Cloud
Zendra
Pine
Peacock
Coal

Kom langs voor de gekleurde glanzende wandtegels Kaiser

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie  tegels bekijken voor de wand en vloer. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer gekleurde tegels voor het bekleden van wanden. Ga voor een warme mediterrane kleur of een aparte vorm zoals een visschub tegel of een 3d wandtegel.

Kaiser

Snow
5×25

Cloud
5×25

Zendra
5×25

Pine
5×25

Peacock
5×25

Coal
5×25

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.