Azuvi Calacatta Gold

 Calacatta Gold is wellicht de meest bekende marmersoort uit Italië en toegepast in vele monumentale gebrouwen in het verleden. De schoonheid en magie met de uitgesproken aderen in grijs en goud in verschillende tonen zorgen voor een elegante en tijdloze uitstraling in huis. De tegels zijn ook een echte aanwinst voor de wand, bijvoorbeeld in de badkamer. En dat is goed mogelijk met keramiek, in tegenstelling tot  marmer, wat een poreus gesteente is. Vocht, zuren en vuil krijgen geen kans op de keramische tegels.. De tegels zijn adembenemend mooi en werkelijk niet van het oorspronkelijke gesteente te onderscheiden en volledig onderhoudsvrij. Elegant en praktisch, en niet te vergeten een duurzaam product. Kom  langs om ze zelf te bekijken.

Calacatta Gold

1 kleur
2 formaten

marmerlook
mat en glans

Formaten

60×60
60×120

Kleur

White

Kom langs voor elegante keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

White

Calacatta
White
120×120

Calacatta
White
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget