Colorker Memento

Colorker Memento is een elegante en decoratieve tegelserie voor het bekleden van wanden en vloeren. De subtiele texturen van cement gecombineerd met de decoratieve tegels in deze serie geven de ruimte een eigentijdse uitsraling. De tegels zijn uitgevoerd in fijne grote formaten waardoor minder voegen zichtbaar zijn en de grote oppervlakken de boventoon voeren. De rustieke kleuren vormen een mooie basis voor elk interieur en de decor accenten zorgen voor de finishing touch. Kom ze zelf bekijken en we helpen u graag op weg met leuke combinaties en legpatronen.

Memento

2 kleuren
betonlook
2 formaten
decor mix
vloer en wand

Formaten

75×75
40×120

Kleuren

Moon
Silver

Kom langs voor de stijlvolle cementlook wandtegels Colorker Memento

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer op maat en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van Colorker nog een mooie cementlook tegelserie in onze showroom staan: de serie Memory.

Moon

Memento Moon 
75×75

Memento Moon 
40×120

Silver

Memento Silver
75×75

Memento Silver
40×120

Colorker Memento Decor 

Memento Crater Moon
40×120

Memento Crater Silver
75×75

Memento Bekko Mix
40×120

Memento Bekko Mix
75×75

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.