Azuvi marmerlook tegels

Azuvi is sinds 1956 een toonaangevende fabrikant van hoogwaardig keramiek. De gevarieerde series van dit innovatief Spaanse merk zijn geven uw ruimte een prachtige en moderne uitstraling. De collectie Azuvi marmerlook tegels omvat prachtige nabootsingen met keramiek in vele kleuren, uitvoeringen en formaten en sluiten naadloos aan bij vele woonstijlen, van klassiek tot modern. De hoogwaardige porseleinen keramische tegels van Azuvi kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste marmerlook, betonlook en natuursteenlook series van Azuvi voor u klaar staan. 

 Azuvi Breccia Violetta

Breccia Violetta is een exclusieve marmerlook tegel geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Violette Arabescato. De keramische tegel toont een delicate structuur met de kenmerkende paarse aders van marmer.

bekijk serie >

Azuvi Calacatta Gold

Calacatta Gold is wellicht de meest bekende marmersoort uit Italië en toegepast in vele monumentale gebrouwen in het verleden. De schoonheid en magie met de uitgesproken aderen in grijs en goud.

bekijk serie >

Azuvi Calacatta

Azuvi Calacatta is een witte keramische marmerlook tegel gebaseerd op zeer bekende marmersoort uit Italië. De grote tegels tonen een evenwichtige verdeling van marmeraders in subtiele grijstinten. 

bekijk serie >

Azuvi African Gold

Azuvi African Gold is een elegante marmerlook tegel gemaakt van hoogwaardig keramiek. Een mooie en grote tegel die geschikt is voor het bekleden van vloeren en wanden. 

bekijk serie >

Azuvi Greek Cream

Geïnspireerd door het klassieke Crema Grecia marmer toont de Azuvi Greek Cream warmte en verfijning dankzij de karakteristieke crème tint. De rijk gekleurde structuur gecombineerd met  subtiele witte aderen die het materiaal verlicht.

bekijk serie >

Azuvi Cardosia

Azuvi Cardosia collectie toont feilloos de kracht, het karakter en het temperament van het prachtige marmer gesteente. De kenmerkende ader structuur in witte en okertinten vallen mooi op tegen een elegante zwarte achtergrond.

bekijk serie >

Azuvi Fior di Bosco

Azuvi Fior di Bosco is een elegante grijze marmerlook tegel. Voor een elegante en tijdloze uitstraling van de vloer en de wand overal in huis. De hoogwaardige keramische tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden.

bekijk serie >

Azuvi Vagli

Azuvi Vagli is een keramische marmerlook tegel gebaseerd op het Calacatta Vagli marmer, een luxueus marmer afkomstig uit de Carrara bergketens. De tegels tonen een warm witte achtergrond met zachte grijze en gouden aders.

bekijk serie >

Azuvi Palissandro

Met keramische marmerlook tegels wordt de natuur letterlijk gereproduceerd. Azuvi Palissandro toont de kenmerkende aders en subtiele kleurvariaties gebaseerd op het prachtige gelijknamige marmer uit Italië.

bekijk serie >

Azuvi Aran

Een luxe marmerlook tegelserie geïnspireerd op het delicate en elegant marmer Pietra Grey. Een wereldwijd zeer bekende marmersoort, gekenmerkt door de grijze tinten met de kenmerkende onregelmatige witte aders.

bekijk serie >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.