Azuvi Cardosia

De Azuvi Cardosia collectie toont feilloos de kracht, het karakter en het temperament van het prachtige marmer gesteente. De kenmerkende ader structuur in witte en okertinten vallen mooi op tegen een elegante zwarte achtergrond. De premium hoogglans gepolijste afwerking verbetert het uiterlijk originele materiaal. De nieuwste innovaties zorgen ervoor dat de keramische tegels niet van echt marmer zijn te onderscheiden. Zo heeft elke tegel zijn eigen unieke print wat zorgt voor een waarheidsgetrouwe weergave. Met als resultaat een boeiende en esthetische tegel die de ruimte een elegante uitstraling geven. Mooi op de vloer, maar ook zeker een aanwinst op de wand.

Cardosia

1 kleur
marmerlook
1 formaat
glans

Kom langs voor elegante keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

Black

Cardosia
Black
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget