Ragno tegels

Ragno tegels blinken al vele jaren uit door het creatieve design van de tegels gecombineerd met de nieuwste innovaties. Resultaat is een omvangrijke collectie series opgebouwd rondom thema’s uit de architectuur en materalen door de mens gemaakt of gevormd door de natuur. De hoogwaardige tegels voldoen aan de hoogste productkwaliteit van de veelzijdige keramische oplossingen. Ragno is het voorbeeld van de onmiskenbare Italiaanse stijl, populair en gerespecteerd over de hele wereld sinds 1949. Kom langs om de meest aansprekende series van Ragno bij ons te bekijken.

Bistrot

Ragno Bistrot marmerlook tegels zorgen voor een luxe uitstraling in huis. Prachtige marmersoorten perfect nagebootst met keramiek. De kenmerkende aders met uitbundige kleuren variëren per tegel en zo ontstaat de natuurlijke en gevarieerde look zoals echt marmer. 

serie Bistrot >

Boom

Ragno Boom is gebaseerd op de de aantrekkingskracht en veelzijdigheid van het meest gebruikte materiaal van de hedendaagse architectuur: beton. De serie omvat vijf moderne en neutrale kleuren die zich prima laten combineren met uw interieur. 

serie Boom >

Concept

Ragno Concept is een fraaie betonlook tegelserie in 6 rustieke rustieke kleuren uitgevoerd. De tegels tonen subtiele kleurnuances in de toplaag voor een levendig effect. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening wat zorgt voor een prachtige gevarieerde vloer.

serie Concept >

Incanto

Ragno Incanto is luxe marmerlook tegelserie met prachtige variaties in verschillende kleuren. De hoogwaardige tegels zijn een natuurgetrouwe weergave van marmer. Geen tegel is hetzelfde en dat zorgt voor een levendige look op de wand of vloer. Werken met keramische tegels is kiezen voor gemak in onderhoud en de tegels zijn bestendig tegen vocht en vuil.

serie Incanto >

Rewind

De tegels in de Rewind collectie herinterpreteren tijdloze materialen in een eigentijdse toets. De collectie is verkrijgbaar in zes verfijnde kleuren en een breed scala aan formaten. De opname van de tegel in zeshoekig formaat in het assortiment, voorgesteld als decoratie of als uitbreiding van de vloer.

serie Rewind >

Studio

Ragno Studio is een project geïnspireerd op moderne betonnen oppervlakken. Het ontwerp van het materiaal gecombineerd met de nieuwste innovaties vormen de basis voor een robuuste en neutrale vloer of wand. De oneffenheden en verfijnde texturen van beton zijn feilloos nagebootst met hoogwaardige keramisch porselein. 

serie Studio >

Woodtale

Ragno Woodtale is een compact maar krachtige houtlook serie. Houten planken naadloos nagemaakt met keramiek. De warme en natuurlijke look van hout gecombineerd met de voordelen van keramische tegels. De serie is gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van eikenhout. De subtiele texturen en onregelmatigheden van eiken geeft de vloer dezelfde uitstraling als een echte parketvloer.

serie Woodtale >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.