Alcoceram Manual

De Alcoceram Manual is nieuw in ons assortiment. Deze prachtige wandtegels komen uit een klein atelier in de binnenlanden van Spanje, waar met ambacht en passie wordt gewerkt om deze decoratieve tegels te maken. De tegels zijn licht geglazuurd en sommige kleuren zijn craquelé effect  voor een speels veroudering effect. Er is keuze uit 8 hedendaagse kleuren welke onderling prima te combinerenen zijn. Kies uit een schub vorm of de bekende hexagonaal. Voor een frisse en tijdloze uitstraling op de wand. Kom langs om ze te bekijken en ga aan de slag met vorm en kleur.

Kleur en mix 

Met deze tegels kunt u onbeperkt uw fantasie de vrije loop laten. Maak de mooiste creaties voor een sfeervol en warm geheel in de hal, keuken, kamer en badkamer. In onze showroom laten we u graag mooie voorbeelden zien van de vele mogelijkheden en kleur combinaties.

Tegen de wand

Fraaie gekleurde tegels op de wand van een klein formaat. De diverse kleuren kunnen goed worden gecombineerd met verschillende stijlen meubilair en accessoires. Tijdloos en heel bijzonder. Deze wandtegels creëren sfeer voor iedere ruimte. 

Kom langs en bekijk onze collectie wandtegels in onze showroom

Kom langs voor de serie Alcoceram Manual of andere kleurrijke tegelseries. In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie decoratieve en kleurrijke wandtegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. We hebben ook leuke patchwork tegels en vintage wandtegels voor u klaar staan. Ga aan de slag met kleuren, vormen en legpatronen. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden. Onze ervaren tegelzetters kunnen desgewenst de wandtegels snel en vakkundig bij u plaatsen.
En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd.

Manual Escama in 8 kleuren in 1 formaat 11,5×10 cm

Alcoceram Manual

Blanco
11,5×10

Alcoceram Manual

Verde
11,5×10

Alcoceram Manual

Escama
11,5×10

Alcoceram Manual

Fiebre Del oro 
11,5×10

Alcoceram Manual

Cement
11,5×10

Alcoceram Manual

Metalizado
11,5×10

Negro mate
11,5×10

Negro Brillo
11,5×10

Manual Exagono in 8 kleuren in 1 formaat 11,5×10 cm

 Blanco
11,5×10

Mate Blanco
11,5×10

Alcoceram Manual

Manual Exagono
11,5×10

Verde Azuldado
11,5×10

Alcoceram Manual

Verde Cobre
11,5×10

Mate negro
11,5×10

Metalizado
11,5×10

Negro
11,5×10

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.