Berlin

De serie Berlin is een compacte maar krachtige betonlook serie in twee kleuren. De rustieke grijstinten zijn prima te combineren met vele woonstijlen en interieurs. De kleuren zijn ook onderling geschikt om te combineren op de vloer en wand. En voor de liefhebbers van een speels en decoratief accent op de wand zijn er leuke bijpassende wandtegels verkrijgbaar in deze serie. Een tijdloos mozaïek met tegeltjes van 5×5 centimeter op een matje van 30×30 en een speelse brick tegel met slanke liggende tegeltjes. Kom langs voor de tegels uit de serie Berlin en we helpen u graag op weg met leuke combinaties en legpatronen.

serie Berlin 

2 kleuren

3 formaten

Betonlook

Mozaïek

Brick

Kleuren

Smoke

Antracite

 

 

 

Formaten

10×60

30×60

60×60

Kom langs voor robuuste betonlook tegels uit de serie Berlin

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels voor wand en vloer bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. Bekijk nog meer mooie betonlook series in huis. Kom ze bekijken en we helpen u graag op weg met leuke combinaties en legpatronen.

Smoke

Berlin

Smoke 
60×60

Smoke
30×60

Smoke
10×60

Berlin

Smoke Mozaïek
30×30

Smoke Brick
10×60

Antracite

Antracite
60×60

Berlin

Antracite
30×60

Antracite
10×60

Antracite Mozaïek
30×30

Berlin

Antracite Brick
10×60

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget