Azuvi Palissandro

Met keramische marmerlook tegels wordt de natuur letterlijk gereproduceerd. Azuvi Palissandro toont de kenmerkende aders en subtiele kleurvariaties gebaseerd op het prachtige gelijknamige marmer uit Italië. Dit marmer is gebruikt in veel monumentale gebouwen en werd gebruikt door zijn schoonheid. De witte en grijze tinten afgewisseld met aders van oeroude mineralen geven de tegels zorgen voor een elegante uitstraling op de vloer. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening wat zorgt voor een levendige en waarheidsgetrouwe weergave van het oorspronkelijke gesteente.  En natuurlijk met het gemak van keramiek in een duurzame vorm. 

Palissandro

1 kleur
marmerlook
1 formaat
glans

Kom langs voor elegante keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

Grey

Palissandro
Grey
120×120

Palissandro
Grey
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.