Antic Decor Industrial

Antic Decor Industrial is een bijzondere tegelserie in diverse wittinten, een crème tint en bijpassende sierstroken. Met deze wandtegels creëer je een eigen industriële look op de wand. De tegels hebben gekartelde randen en een versleten look.  Het oppervlak heeft een licht reliëf zodat een mooi levendig oppervlak ontstaat. Er zijn 3 kleuren in glans en Blanco Mate is een matte variant. De verschillende randen  zorgen voor een mooie afwerking van de wand. Verkrijgbaar in 2 formaten van 10×10 en 20×20 cm.

Mix en match 

De lichte wandtegeltjes zijn goede onderling te combineren voor een levendig effect op de wand. Rustig en neutraal, maar wel met een eigen twist. Door de lichte glans ontstaat er een mooi geheel. Eenvoudig te reinigen, dus ook prima te gebruiken in keuken en badkamer.

Effen of met strook

Geef de wand een extra effect door een sierstrook toe te voegen. Alle kleuren hebben een bijpassende strook in 2 hoogtes van 1 en 5 cm. Er is ook een geheel zwarte strook beschikbaar voor meer contrast.

Kom langs voor een ruime collectie decoratieve wandtegels in onze showroom

Kom langs voor de serie Antic Decor Industrial of andere kleurrijke tegelseries. In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie decoratieve en kleurrijke wandtegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. We hebben ook leuke patchwork tegels en vintage wandtegels voor u klaar staan. Ga aan de slag met kleuren, vormen en legpatronen. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en voorbeelden. Onze ervaren tegelzetters kunnen desgewenst de wandtegels snel en vakkundig bij u plaatsen. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. Bekijk nog meer gekleurde wandtegels.

Antic Decor Industrial in 4 kleuren in 2 formaten 10×10 en 20×20 cm

Blanco Brillo
10×10

Antic Decor Industrial

Nievin Brillo
10×10

Blanco Matte  
10×10

Antic Decor Industrial

Beige Brillo
10×10

Decorstroken in 4 kleuren in 2 formaten 20×5 en 20×1 cm

Antic Decor Industrial

Moldura Blanco Brillo
20×5

Moldura Nievin Brillo
20×5

Moldura Blanco Matte 
20×5

Moldura Beige Brillo
20×5

Listelo Blanco Brillo
20×1

Listelo Nievin Brillo
20×1

Listelo Blanco Matte 
20×1

Moldura Blanco Beige
20×1

Decorstroken in 3 formaten 20×5, 5×15 en 20×1 cm

Moldura Italiana Negro
20×5

Moldura Italiana Negro 
5×15

Listello Italiano Negro
20×1

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.