Gekleurde en decoratieve wandtegels 

Kom langs voor een ruim assortiment gekleurde en decoratieve wandtegels. De tegels geven elke ruimte in huis een frisse en tijdloze uitstraling. Maak creatieve combinaties met verschillende kleuren of ga aan de slag met patronen overal in huis. Er is een ruime keuze aan moderne kleuren en warme mediterrane kleuren. De wandtegels zijn voornamelijk uitgevoerd in glans variant, maar er zijn ook matte tegels verkrijgbaar. De oppervlakte van de tegels zijn glad of onregelmatig, wat zorgt voor een bijzonder accent bij lichtinval. We bieden een ruim assortiment opgebouwd uit vele formaten en speelse vormen, zoals een visschub of een hexagonaal tegel. Wilt u iets extra’s op de wand, dan kiest u voor een 3d tegel met een uniek decoratief effect. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. Kom langs en we helpen u graag op weg met leuke ideeën en combinaties. 

Combineer kleuren

Ga aan de slag met kleur en maak mooie combinaties met rustieke vloertegels. Of combineer kleuren op de wand en maak een tijdloze eyecatcher die nooit verveelt. 

Leuke legpatronen

Met onze collectie wandtegels maakt u leuke en speelse legpatronen. Van een hip mozaïek tot een klassieke visgraat, het is allemaal mogelijk. We helpen u graag verder met leuke voorbeelden van legpatronen. We verwerken ook wandtegels overal in huis.

Bijzondere vormen 

Maak iets unieks op de wand met tegels van Maas. In onze showroom bieden we een ruime collectie tegels in vele vormen en bijzondere varianten. Van een klassieke visschub tot een strakke driehoek met een 3d effect, we hebben het allemaal in huis. Ook voor mozaïeken, bricks en muretto’s en nog veel meer!

Kom langs voor een ruime collectie gekleurde en decoratieve wandtegels

In onze showroom in Purmerend hebben we een grote collectie gekleurde en decoratieve wandtegels voor u klaar staan. De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, uitvoeringen, vormen en formaten. De wandtegels zijn heel geschikt om te combineren met een moderne tegellook op vloer. Bekijk ook eens onze collectie  betonlook tegels, natuursteenlook tegels en XXL tegels. We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en kunnen de tegels ook voor uw verwerken. Kom langs in onze overzichtelijke showroom voor de nieuwste trends en collecties. 

Onder een overzicht van collecte gekleurde en decoratieve wandtegels

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget