Ruime collectie vloertegels voor elke toepassing en woonstijl

In onze ruime showroom treft u een grote en actuele collectie vloertegels in vele looks, uitvoeringen en formaten. Stuk voor stuk fraaie tegels van de beste merken voor iedere smaak en toepassing. We helpen u graag op weg met de keuze voor de juiste tegels. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Maas tegels slaagt u altijd. We heten u van harte welkom in onze showroom.

BETONLOOK past altijd 

Betonlook tegels vormen een prima basis voor iedere inrichting en woonstijl. De rustige en neutrale kleuren kunnen goed gecombineerd worden met al het meubilair en woonaccessoires. Betonlook tegels geven de vloer of wand een robuuste en rustieke uitstraling. Maas Tegels heeft een ruim assortiment tegels voor u klaar staan in vele dessins, kleuren en formaten.

betonlook vloertegels >

Vloer in de WOONKAMER

Voor een mooie en praktische vloer komt u naar Maas Tegels. We hebben vloertegels in vele kleuren en uitvoeringen voor u klaar staan. We bieden een actuele collectie tegels met de laatste woontrends en noviteiten De nieuwste tegellooks van de beste merken. En we maken ook uw vloer op maat. Ervaren vakmensen maken het verschil. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing.

woonkamer vloertegels >

Charme van HOUT én het gemak van KERAMIEK

De natuurlijke charme van hout samen samen met het gemak van keramiek. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in echte plankformaten waardoor de vloer eruit ziet als een echte houten parketvloer. Door de verschillende patronen van elke tegel ontstaat een natuurgetrouwe weergave. Werken met keramische houtlook is kiezen voor gemak. Duurzaam in gebruik en zonder houtkap. 

houtlook vloertegels >

De BADKAMER vloer

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor iedere badkamer bieden wij een grote en gevarieerde collectie badkamer tegels voor de vloer en de wand. Leuke gekleurde en decoratieve tegels op de wand gecombineerd met een fraaie tegellook op de vloer. Samen bekijken we deze mogelijkheden voor uw badkamer. Kortom , voor ieder budget, woonstijl en toepassing hebben we de juiste tegels voor u klaar staan

badkamer vloertegels >

Elegante NATUURSTEEN LOOK

Wilt u een luxe een natuurlijke uitstraling in de ruimte, maar geen gedoe met onderhoud. Kies dan voor een keramische natuursteenlook tegels. Door de nieuwste innovaties zijn de tegels niet van echt te onderscheiden. De tegels zijn mooi om te verwerken op de vloer, maar ook op de wand.

natuursteenlook vloertegels >

KEUKEN tegels: een plek om te leven

Voor elk type keuken hebben de juiste tegels in huis. Klassiek, landelijk of een moderne keuken, voor elke stijl bieden wij een grote en gevarieerde collectie keuken tegels. Tegels voor ieder budget en alleen de beste tegels van gerenommeerde merken. Kom ze zelf bekijken in onze showroom. We helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel voor uw keuken.

vloertegels keuken >

XXL vloertegels

Tegels worden steeds mooier, maar ook groter. Grote tegelformaten zijn dan ook helemaal in. Meer tegel en minder voeg. En dat ziet u direct De vloer of wand oogt rustiger en de grote oppervlaktes geven extra accent aan de ruimte. We hebben een grote collectie XXL tegels in onze showroom klaar staan. Tegelformaten van 50×100, 120×120 cm of zelfs nog groter.

XXL vloertegels >

Vloertegels in de slaapkamer

egels vormen de basis voor uw interieur en zijn bepalend voor de sfeer die u wilt creëren. Steeds meer mensen gebruiken ook tegels voor de vloer en wand  in de slaapkamer. U vindt bij ons een grote collectie slaapkamer tegels in voor iedere stijl. Eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en duurzaam in gebruik. En zeer comfortabel in combinatie met vloerverwarming.

vloertegels slaapkamer >

Chique met MARMERLOOK

Wilt u een luxe en tegelijktijdig een natuurlijke look in de ruimte creëren? Dan is de keuze eenvoudig: keramische marmerlook tegels! Met deze tegels geeft u elke ruimte een prachtige uitstraling. Geen tegel is hetzelfde en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van dit luxe gesteente, Maar dan wel onderhoudsvrij en geen gedoe met vocht en vlekken.

marmerlook vloertegels >

Kom langs voor de stijlvolle en gevarieerde vloertegels 

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis. Wat u ook mooi vind, we hebben het in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.