Een robuuste basis met betonlook tegels

Met betonlook tegels creëert u een prachtige basis voor elk interieur. De keramische tegels verkrijgbaar zijn in subtiele kleuren met genuanceerde kleurschakeringen. Ze vormen de perfecte basis voor ieder interieur en geven de ruimte een robuuste look. Creëer rust op de vloer met lekkere grote XXL betonlook tegels. Meer tegel en minder voeg! Een betonlook vloer is mooi te combineren met allerlei soorten meubels en woonaccessoires. De keramische tegels zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Maas Tegels heeft een grote collectie betonlook tegels voor u klaar staan.

Robuust en elegant 

De lichte betonlook tegel heeft een zowel robuuste als elegante uitstraling. Creëer een heerlijke ruimte waar uw meubels en accessoires mooi tot hun recht komen. De natuurlijke tinten maken de ruimte af. 

Op de wand

Betonlook tegels zijn ook mooi op de wand. Er zijn grote formaten tegels beschikbaar voor een robuuste en tijdloze look. Er zijn ook decoratieve tegels voor de wand zoals muretto’s en mozaïeken. Zo maakt u een speels en bijzonder accent in elke ruimte in huis.

Robuuste vloer

Een betonlook tegelvloer geeft een ruimte nog meer kracht. Wanneer u kiest voor luxe is een betonlook vloer een mooie keuze. In onze showroom hebben we een groot aanbod tegels in vele kleuren, uitvoeringen en formaten.

Kom langs voor een ruime collectie betonlook tegels 

In onze showroom in Purmerend hebben we een grote collectie keramische betonlook tegels voor u klaar staan. De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, uitvoeringen en formaten. We hebben nog meer prachtige tegellooks in huis zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels en XXL tegels. We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en kunnen de tegels ook voor uw verwerken. Kom langs in onze overzichtelijke showroom voor de nieuwste trends en collecties. Onder een kleine greep uit de collectie betonlook tegels.

Bekijk onze betonlook tegelseries

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget