Azuvi Onyx

Azuvi Onyx straalt zuiverheid en verfijning uit door zijn heldere tonen en verfijnde kleurnuances. De gelaagdheid van dit natuurlijke minerale gesteente is feilloos nagebootst met keramiek en de buitengewone driedimensionaliteit is goed zichtbaar. Schoonheid en helderheid samen met het gemak van keramiek. De tegels zijn verkrijgbaar in drie kleuren en formaten en er is keuze uit een glanzende en een gepolijste variant. Door de praktische eigenschappen van keramiek zijn de tegels overal in huis toe te passen. Een echte aanwinst op de vloer, maar ook zeker mooi om toe te passen voor het bekleden van wanden.

Azuvi Onyx

3 kleuren

3 formaten

vloertegels

Marmerlook 

Gepolijst 

Glans

Formaten

60×60

60×120

120×120

Kom langs voor stijlvolle keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

White

Onyx
White gepolijst
120×120

Onyx
White glans
60×60

Onyx
White gepolijst
60×120

Grey

Onyx
Grey gepolijst
120×120

Onyx
Grey glans
60×60

Azuvi Onyx

Onyx
Grey gepolijst
60×120

Cream

Onyx
Cream gepolijst
120×120

Azuvi Onyx

Onyx
Cream glans
60×60

Azuvi Onyx

Onyx
Cream gepolijst
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget