Azuvi tegels

Azuvi is sinds 1956 een toonaangevende fabrikant van hoogwaardig keramiek. De gevarieerde series van dit innovatief Spaanse merk zijn geven uw ruimte een prachtige en moderne uitstraling. De collectie omvat prachtige looks, kleuren, uitvoeringen en formaten en sluiten naadloos aan bij vele woonstijlen, van klassiek tot modern. De hoogwaardige porseleinen keramische tegels van Azuvi kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste marmerlook, betonlook en natuursteenlook series van Azuvi voor u klaar staan. 

Azuvi Hauteville

De perfecte balans tussen elegantie en eenvoud. De natuurlijke uitstraling van kalksteen is perfect nagebootst met hoogwaardig keramiek. De tegels tonen de fijne texturen en kleurnuances zoals het oorspronkelijke gesteente. 

bekijk serie >

 Azuvi Breccia Violetta

Breccia Violetta is een exclusieve marmerlook tegel geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Violette Arabescato. De keramische tegel toont een delicate structuur met de kenmerkende paarse aders van marmer.

bekijk serie >

Azuvi Aran

Een luxe marmerlook tegelserie geïnspireerd op het delicate en elegant marmer Pietra Grey. Een wereldwijd zeer bekende marmersoort, gekenmerkt door de grijze tinten met de kenmerkende onregelmatige witte aders.

bekijk serie >

Azuvi African Gold

Azuvi African Gold is een elegante marmerlook tegel gemaakt van hoogwaardig keramiek. Een mooie en grote tegel die geschikt is voor het bekleden van vloeren en wanden. 

bekijk serie >

Azuvi Calacatta Gold

Calacatta Gold is wellicht de meest bekende marmersoort uit Italië en toegepast in vele monumentale gebrouwen in het verleden. De schoonheid en magie met de uitgesproken aderen in grijs en goud.

bekijk serie >

Azuvi Bela

Azuvi Bela is een robuuste maar subtiele natuursteenlook tegelserie. De keramische tegels zijn een perfecte nabootsing van gesteente met een hoge esthetische uitstraling en een grote verscheidenheid aan details.

bekijk serie >

Azuvi Cardosia

Azuvi Cardosia collectie toont feilloos de kracht, het karakter en het temperament van het prachtige marmer gesteente. De kenmerkende ader structuur in witte en okertinten vallen mooi op tegen een elegante zwarte achtergrond.

bekijk serie >

Azuvi Avola

Avola is een keramische natuursteenlook tegels met een subtiele mix van kwarts en kalksteen. Dit nieuwe ontwerp is een moderne en getrouwe interpretatie van het oorspronkelijke gesteente. 

bekijk serie >

 Azuvi Code

Azuvi Code is geïnspireerd door het uiterlijk van beton en cement. Een keramische tegel met een eenvoudig maar subtiel ontwerp en een hoge functionaliteit. De betonlook tegels zijn verkrijgbaar in vier moderne kleuren.

bekijk serie >

Azuvi Greek Cream

Geïnspireerd door het klassieke Crema Grecia marmer toont de Azuvi Greek Cream warmte en verfijning dankzij de karakteristieke crème tint. De rijk gekleurde structuur gecombineerd met  subtiele witte aderen die het materiaal verlicht.

bekijk serie >

Azuvi Fior di Bosco

Azuvi Fior di Bosco is een elegante grijze marmerlook tegel. Voor een elegante en tijdloze uitstraling van de vloer en de wand overal in huis. De hoogwaardige keramische tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden.

bekijk serie >

 Azuvi Onyx

Azuvi Onyx straalt zuiverheid en verfijning uit door zijn heldere tonen en verfijnde kleurnuances. De gelaagdheid van dit natuurlijke minerale gesteente is feilloos nagebootst met keramiek met buitengewone driedimensionaliteit.

bekijk serie >

Azuvi Palissandro

Met keramische marmerlook tegels wordt de natuur letterlijk gereproduceerd. Azuvi Palissandro toont de kenmerkende aders en subtiele kleurvariaties gebaseerd op het prachtige gelijknamige marmer uit Italië.

bekijk serie >

 Azuvi Vagli

Azuvi Vagli is een keramische marmerlook tegel gebaseerd op het Calacatta Vagli marmer, een luxueus marmer afkomstig uit de Carrara bergketens. De tegels tonen een warm witte achtergrond met zachte grijze en gouden aders.

bekijk serie >

Azuvi Portland

Geïnspireerd door sedimentaire kalksteen van mariene oorsprong, straalt Azuvi Portland schoonheid en natuurlijke sereniteit uit. Deze nieuwe tegels is een moderne en getrouwe interpretatie van het originele materiaal.

bekijk serie >

Azuvi Calacatta

Azuvi Calacatta is een witte keramische marmerlook tegel gebaseerd op zeer bekende marmersoort uit Italië. De grote tegels tonen een evenwichtige verdeling van marmeraders in subtiele grijstinten. 

bekijk serie >

Azuvi Monreale

Monreale toont geschiedenis, traditie en schoonheid in deze unieke tegelserie. De natuursteenlook tegels zijn een samensmelting van natuursteen die in de geschiedenis vaak zijn gebruikt voor vloeren in monumentale gebouwen.

bekijk serie >