Een warme en natuurlijke sfeer met houtlook tegels

Keramische houtlook tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. De kleuren, patronen en texturen van hout zijn feilloos nagebootst met keramiek met de nieuwste innovaties. De warme en sfeervolle uitstraling van hout samen met de voordelen van keramiek. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening en dat zorgt voor een levendige en natuurgetrouwe weergave. De tegels hebben echte plankformaten waardoor u het effect creëert van een echte houten parketvloer. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar voor het maken van een  visgraat of een Hongaarse punt. De keramische tegels zijn eenvoudig schoon te maken en vocht en vuil krijgen geen kans en dus prima te gebruiken in de keuken of de badkamer. De tegels zijn mooi op de vloer, maar ook leuk voor het bekleden van wanden.

Ruimte en sfeer

De ruime collectie houtlook tegels omvat een groot aanbod aan kleuren en houtsoorten. Bij een lichte plankenvloer creëert u sfeer en ruimte. De tegels zijn in vele maten en houtpatronen leverbaar. Voor een ruimtelijk effect kunt u kiezen uit diverse legpatronen.

Keramisch parket of visgraat

Een versleten look in uw woonruimte geeft net die extra touch. Of past een visgraat parket juist mooi in uw moderne ruimte? Met keramische houtlook tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een vintage houtlook vloer of juist een apart legpatroon geeft u de ruimte een warme en natuurlijke uitstraling.

Een warme basis

Met donkere houttinten creëert u een warme basis voor de ruimte. De keramische tegels hebben allen een uniek houtpatroon en verschillende kleurschakeringen wat het geheel een natuurlijke uitstraling geeft. Ze zijn praktisch, geven comfort en zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming.

Kom langs voor een ruime collectie houtlook tegels 

In onze showroom in Purmerend hebben we een grote collectie keramische houtlook tegels voor u klaar staan. De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, uitvoeringen en formaten. We hebben nog meer prachtige tegellooks in huis zoals betonlook tegels, natuursteenlook tegels en XXL tegels. We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en kunnen de tegels ook voor uw verwerken. Kom langs in onze overzichtelijke showroom voor de nieuwste trends en collecties. Onder een kleine greep uit de collectie houtlook tegels.

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegel 20×120 

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegel 25×150

Houtlook 25×150

Houtlook tegel 25×150

Houtlook tegel 25×150

Bekijk onze houtlook tegelseries

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.