Azuvi Calacatta

Azuvi Calacatta is een witte keramische marmerlook tegel gebaseerd op zeer bekende marmersoort uit Italië. De grote tegels tonen een evenwichtige verdeling van marmeraders in subtiele grijstinten. De elegante tegels vormen een luxe en neutrale basis voor het interieur. De wit en grijstinten zijn met veel kleuren meubilair en stijlen te combineren. De tegels hebben elk een unieke print wat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van echt marmer. Verkrijgbaar in drie grote formaten en keuze in een matte en glanzende variant. Mooi op de vloer, maar ook zeker een aanwinst voor de wand in de badkamer of keuken. 

Azuvi Calacatta

Wit-grijs

3 formaten

vloertegels

Marmerlook 

Mat 

Glans

Formaten

60×60

60×120

120×120

Kom langs voor elegante wit-grijze keramische marmerlook Azuvi Calacatta

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

White

Azuvi Calacatta

Calacatta
White
120×120

Azuvi Calacatta

Calacatta
White
60×60

Azuvi Calacatta

Calacatta
White
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget