Keuken tegels in alle looks, van trendy tot klassiek

De keuze aan keuken tegels is groot. Tegels met decoratie, natuurlijk tinten of juist kleurrijk. Wij bieden een grote variatie aan keuken tegels in allerlei formaten en afwerkingen. Creëer een stijlvolle keuken met bijzondere patronen op de wand gecombineerd met een rustige vloer tegel. Samen bekijken welke keuken tegel bij u past. Voor elke woonstijl, budget en toepassing hebben we prachtige tegels voor uw woning. Betrek ze bij de woonkamer voor een ruimtelijk effect. In onze showroom in Purmerend bent u welkom het grote aanbod aan badkamer tegels te bekijken.

Speels op de wand

Een wand met een speelse mozaïek tegel of een hexagonaal decortegel is een echte eyecatcher. Combineer kleuren en maten voor een moderne keuken die past in uw stijl. Wij denken graag met u mee. Kom langs om de grote collectie aan stijlen en kleuren te bekijken in de showroom.

Hout in de keuken

De keramische houtlook tegels is zeer geschikt voor de keuken. Ze zijn vocht, vuil en krasbestendig. De houtlook is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn in plankformaat verkrijgbaar en zijn allen uniek wat het een zeer natuurlijke look geeft. Elke tegel heeft zijn eigen unieke houtpatroon. Ze vormen samen een heel natuurlijk geheel.

Klassiek of trendy

Of u nu een trendy keuken wilt of juist van klassiek houdt. We hebben alle stijlen in onze collectie. Ga aan de slag met vormen en kleuren maak van uw keuken een heerlijk ruimte om in te leven. Wij helpen u graag verder met mooie ideeën en sterke combinaties. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door onze ruime collectie decoratieve tegels.

Kom naar de showroom en bekijk onze fraaie collectie keuken tegels

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels voor de keuken voor u klaar staan. Tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels.  Wat u ook zoekt, voor ieder budget kunt u bij ons terecht. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels direct in je eigen kamer!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget