Keuken tegels in vele looks, kleuren en formaten

De keuze aan keuken tegels is groot. Tegels met decoratie, natuurlijk tinten of juist kleurrijk. Wij bieden een grote variatie aan keuken tegels in allerlei formaten en afwerkingen. Creëer een stijlvolle keuken met bijzondere patronen op de wand gecombineerd met een rustige vloer tegel. Samen bekijken welke keuken tegel bij u past. Voor elke woonstijl, budget en toepassing hebben we prachtige tegels voor uw woning. Betrek ze bij de woonkamer voor een ruimtelijk effect. In onze showroom in Purmerend bent u welkom het grote aanbod aan badkamer tegels te bekijken.

Decoratief

Een wand met een speelse mozaïek tegel of een hexagonaal decortegel is een echte eyecatcher. Combineer kleuren en maten voor een moderne keuken die past in uw stijl. Wij denken graag met u mee. Kom langs om de grote collectie aan stijlen en kleuren te bekijken in de showroom.

Hout in de keuken

De keramische houtlook tegels is zeer geschikt voor de keuken. Ze zijn vocht, vuil en krasbestendig. De houtlook is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn in plankformaat verkrijgbaar en zijn allen uniek wat het een zeer natuurlijke look geeft. Elke tegel heeft zijn eigen unieke houtpatroon. Ze vormen samen een heel natuurlijk geheel.

Altijd de juiste tegel

Of u nu een trendy keuken wilt of juist van klassiek houdt. We hebben voor elke woonstijl en keuken de juiste tegels in huis voor de wand en vloer. We helpen u graag verder met leuke ideeën en mogelijke combinaties. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door onze ruime collectie tegels.

Kom naar de showroom voor onze uitgebreide collectie tegels voor de keuken

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels voor de keuken voor u klaar staan. Keramische tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels.  Wat u ook zoekt, voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels in huis. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.