Slaapkamer tegels zijn zeer praktisch, hygiënisch en fraai

Voor een hygiënische vloer in de slaapkamer kiest u voor slaapkamer tegels. De keuze is groot en het eindresultaat is warm en sfeervol. Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn het is om tegel op de vloer te leggen in hun slaapkamer. Zeer comfortabel omdat het kan worden gecombineerd met vloerverwarming. U vindt bij ons een grote collectie slaapkamer tegels in allerlei looks zoals hout, natuursteen en beton. Eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en zeer duurzaam in gebruik.

Sfeer in de slaapkamer

Sfeer in de slaapkamer met prachtige houtlook keramische tegels. Trek de tegel door op de wand voor een totaal effect. De houtlook is nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven de slaapkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Een prachtige vloer die onderhoudsvrij is. Eenvoudig schoon te maken en krasbestendig.

Stoere betonlook

De grote woontrend is XL tegels met een betonlook. Stoer en trendy. Ook in de slaapkamer is deze look niet meer weg te denken. De naturelle vloeren laten zich eenvoudig combineren met elk interieur en iedere kleur. De perfecte basis! 

Op de wand

Op de wand zijn tegels prachtig en kleden een ruimte mooi aan. Combineer patronen, formaten en tinten en maak van uw slaapkamer een ruimte waar u zich heerlijk kunt terugtrekken. Wij helpen u graag op weg met ideeën en combinaties.

Kom naar de showroom en bekijk onze fraaie collectie slaapkamer tegels

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels voor de slaapkamer voor u klaar staan. Tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels.  Wat u ook zoekt, voor ieder budget kunt u bij ons terecht. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, badkamer of keuken.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels direct in je eigen kamer!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget