Slaapkamer tegels zijn zeer praktisch, hygiënisch en fraai

Voor een hygiënische vloer in de slaapkamer kiest u voor slaapkamer tegels. De keuze is groot en het eindresultaat is warm en sfeervol. Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig een tegelvloer is de slaapkamer. Mooi om te zien en comfortabel in combinatie met vloerverwarming. We bieden grote collectie  tegels die geschikt zijn voor de slaapkamer. In diverse looks zoals hout, natuursteen en beton. Eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en duurzaam in gebruik.

Warme houtlook

Sfeer in de slaapkamer met prachtige houtlook keramische tegels. Trek de tegel door op de wand voor een totaal effect. De houtlook is nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven de slaapkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Een prachtige vloer die onderhoudsvrij is. Eenvoudig schoon te maken en krasbestendig.

Stoere betonlook

Betonlook tegels zijn veruit de meest gebuikte tegels en vormen al jaren de woontrend. Stoer en trendy, maar ook rustig en tijdloos. Ook in de slaapkamer is deze look niet meer weg te denken. De verfijnde texturen en kleuren laten zich prima combineren met elk meubilair in de slaapkamer. De perfecte basis dus! 

Ook op de wand

Op de wand zijn tegels prachtig en kleden een ruimte mooi aan. Combineer patronen, formaten en tinten en maak van uw slaapkamer een ruimte waar u zich heerlijk kunt terugtrekken. Wij helpen u graag op weg met ideeën en combinaties.

Kom naar de showroom voor onze uitgebreide collectie tegels voor de slaapkamer

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels voor de slaapkamer voor u klaar staan. Keramische tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels.  Wat u ook zoekt, voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels in huis. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, keuken en badkamer.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.