JOS Disi

JOS Disi is een compacte en moderne tegelserie gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van leisteen. De serie omvat 4 kleuren met genuanceerde kleurschakeringen zoals het oorspronkelijke gesteente. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening, waardoor een gevarieerde vloer of wand ontstaat. Voor de wand zijn ook leuke bijpassende mozaïeken en stroken aanwezig voor een speels en decoratief effect. De robuuste tegels stralen rust en kracht uit en door de rustieke kleuren passen de tegels bij vele woonstijlen. Modern of landelijk, deze natuursteenlook tegels vormen de basis van uw inrichting. Kom deze serie bekijken in onze showroom. We helpen u graag verder met leuke combinaties en legpatronen.

JOS Disi

4 kleuren

6 formaten

Stroken

Mozaïek

Formaten

15×15

30×30

30×60

60×60

45×90

Kleuren

Beige

Clay

Grey

Antracite

Kom langs voor de steenlook serie JOS Disi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

Disi 15×15, 30×30, 60×60 en 90×90 cm

JOS Disi

Beige Mat

JOS Disi

Clay Mat

JOS Disi

Grey Mat

JOS Disi

Antracite Mat

Disi 30×60 en 45×90 cm

JOS Disi

Beige Mat

JOS Disi

Clay Mat

JOS Disi

Grey Mat

JOS Disi

Antracite Mat

Disi Stroken Mix 5×60, 10×60 en 15×60 cm

JOS Disi

Beige Mat

Clay Mat

Grey Mat

Antracite Mat

Disi Mozaïek 30×30 cm

Beige Mat

JOS Disi

Antracite Mat 

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.