JOS Disi

JOS Disi is een compacte en moderne tegelserie gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van leisteen. De serie omvat 4 kleuren met genuanceerde kleurschakeringen zoals het oorspronkelijke gesteente. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening, waardoor een gevarieerde vloer of wand ontstaat. Voor de wand zijn ook leuke bijpassende mozaïeken en stroken aanwezig voor een speels en decoratief effect. De robuuste tegels stralen rust en kracht uit en door de rustieke kleuren passen de tegels bij vele woonstijlen. Modern of landelijk, deze natuursteenlook tegels vormen de basis van uw inrichting. Kom deze serie bekijken in onze showroom. We helpen u graag verder met leuke combinaties en legpatronen.
Let op: deze serie is niet meer leverbaar. Wellicht vind u deze natuursteenlook tegels ook mooi.

Disi

4 kleuren
steenlook
6 formaten
stroken
mozaïek

Formaten

15×15
30×30
30×60
60×60
45×90

Kleuren

Beige
Clay
Grey
Antracite

Kom langs voor de steenlook serie JOS Disi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

Disi 15x15, 30x30, 60x60 en 90x90 cm

Beige Mat

Clay Mat

Grey Mat

Antracite Mat

Disi 30x60 en 45x90 cm

Beige Mat

Clay Mat

Grey Mat

Antracite Mat

Disi Stroken Mix 5x60, 10x60 en 15x60 cm

Beige Mat

Clay Mat

Grey Mat

Antracite Mat

Disi Mozaïek 30x30 cm

Beige Mat

Antracite Mat 

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.