JOS Warmhout

JOS Warmhout is een fraaie houtlook tegelserie van Hollandse bodem. Voornamelijk lichte houtkleuren met de kenmerkende variaties in tinten en kleurnuances zorgen voor een authentieke uitstraling van een houten parket. De serie omvat 5 kleuren in een plankformaat. De tegels zijn ook geschikt om te gebruiken voor een visgraat patroon. De tegels zijn gemixed in patroon en uitvoering; geen tegels is hetzelfde en dat zorgt voor een gevarieerde vloer die niet van echt is te onderscheiden. De warmte van hout gecombineerd met het gemak van keramiek. Kom ze zelf bekijken in onze showroom.
Let op: deze serie is niet meer leverbaar. Wellicht vind u deze houtlook tegels ook mooi.

Warmhout

5 kleuren
houtlook
1 plankformaat

Formaat

22×90

Kleuren

Honey
Hazel
Ginger
Anise
Nut

Kom langs voor de houtlook serie JOS Warmhout

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

Jos Warmhout  22x90 cm 

Honey

Caramel

Ginger

Anise

Nut

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.