ABK Imoker tegels

ABK Imoker tegels zijn al vele jaren een begrip in de tegelbranche. De omvangrijke en gevarieerde series van dit Italiaanse topmerk zijn geven uw ruimte een prachtige en moderne uitstraling. De tegels zijn in vele kleuren, looks en formaten leverbaar en sluiten naadloos aan bij diverse woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramische tegels kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series van ABK Imoker voor u klaar staan. 

Kleuren

Wit
Beige
Bruin
Ziver
Grijs
Antraciet
Zwart

Formaten

15×60
20×80
30×30
30×60
60×60
60×120
80×80
100×100

Looks

betonlook
houtlook
natuursteenlook

metaallook
decor tegels
vintage tegel

Kom langs voor de stijlvolle en gevarieerde series van  ABK Imoker tegels

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Wat u ook mooi vind, we hebben het in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer mooie series van het merk Abk Imoker in huis.

Docks

ABK Imoker Docks is een uitgebreide betonlook tegelserie met basistegels en bijpassende decortegels voor een bijzonder effect op de wand. De neutrale kleuren vormen een perfecte basis voor elk interieur. De tegels zijn leverbaar in de meest voorkomende formaten als 60×60 en 80×80 cm.

serie Docks >

Downtown

ABK Imoker Downtown is een betonlook tegelserie geïnspireerd op materialen die worden gebruikt in stedelijke omgevingen. Beton, cement, kiezels en trottoirs zijn perfect nagebootst in deze uitgebreide serie. In vijf rustieke en moderne kleuren die de basis vormen voor elke interieur.

serie Downtown >

Interno 9

De Interno 9 serie van ABK Imoker kenmerkt zich door een mix van warme kleuren in een stoere industriële stijl. De tegels zijn geïnspireerd op harsen, cement en roesten. De unieke prints en de fijne kleurschakeringen zorgen voor een unieke uitstraling. De tegels zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en 5 formaten.

serie Interno 9 >

Lab 325

Lab 325 is een creatief concept van ABK Imoker met als kernthema beton. De ABK Imoker Lab 325 serie bevat prachtige grootformaat tegels voor op de vloer en fraaie bijpassende XXL slabs voor op de wanden. Een combinatie van de rustieke kleuren en de grote formaten tegels zorgen voor een schitterend ruimtelijk effect.

serie Lab 325 >

Unika

De Unika serie van de ABK Imoker collectie omvat betonlook tegels met een middeleeuws karakter. De stenen die al eeuwenlang worden toegepast op vloeren van historische huizen en oude kastelen zijn in deze keramische tegels verwerkt. De tegels, met speels op elkaar liggende lagen, zorgen voor wanden en vloeren die uitstekend aansluiten bij alle moderne interieurs.

serie Unika >

Kom langs voor een helder advies

In onze showroom hebben we de mooiste tegels uit de collectie van ABK Imoker collectie voor u klaarstaan. In vele kleuren, formaten en uitvoeringen, dus er is vast een tegels die past bij uw smaak en woonstijl. We verwerken ook tegels en maken uw tegelwerk snel en vakkundig. En altijd voor de scherpste prijs, u slaagt altijd bij Maas Tegels!

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.