ABK Imoker tegels

ABK Imoker tegels zijn al vele jaren een begrip in de tegelbranche. De omvangrijke en gevarieerde series van dit Italiaanse topmerk zijn geven uw ruimte een prachtige en moderne uitstraling. De tegels zijn in vele kleuren, looks en formaten leverbaar en sluiten naadloos aan bij diverse woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramische tegels kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series van ABK Imoker voor u klaar staan. 

Docks

ABK Imoker Docks is een uitgebreide betonlook tegelserie met basistegels en bijpassende decortegels voor een bijzonder effect op de wand. De neutrale kleuren vormen een perfecte basis voor elk interieur. De tegels zijn leverbaar in de meest voorkomende formaten als 60×60 en 80×80 cm.

serie Docks >

Downtown

ABK Imoker Downtown is een betonlook tegelserie geïnspireerd op materialen die worden gebruikt in stedelijke omgevingen. Beton, cement, kiezels en trottoirs zijn perfect nagebootst in deze uitgebreide serie. In vijf rustieke en moderne kleuren die de basis vormen voor elke interieur.

serie Downtown >

Interno 9

De Interno 9 serie van ABK Imoker kenmerkt zich door een mix van warme kleuren in een stoere industriële stijl. De tegels zijn geïnspireerd op harsen, cement en roesten. De unieke prints en de fijne kleurschakeringen zorgen voor een unieke uitstraling. De tegels zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en 5 formaten.

serie Interno 9 >

Lab 325

Lab 325 is een creatief concept van ABK Imoker met als kernthema beton. De ABK Imoker Lab 325 serie bevat prachtige grootformaat tegels voor op de vloer en fraaie bijpassende XXL slabs voor op de wanden. Een combinatie van de rustieke kleuren en de grote formaten tegels zorgen voor een schitterend ruimtelijk effect.

serie Lab 325 >

Unika

De Unika serie van de ABK Imoker collectie omvat betonlook tegels met een middeleeuws karakter. De stenen die al eeuwenlang worden toegepast op vloeren van historische huizen en oude kastelen zijn in deze keramische tegels verwerkt. De tegels, met speels op elkaar liggende lagen, zorgen voor wanden en vloeren die uitstekend aansluiten bij alle moderne interieurs.

serie Unika >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.