JOS Derby

JOS Derby is een compacte en krachtige betonlook tegelserie van Hollandse bodem. Stoere tegels in grootformaat geven de ruimte een robuuste uitstraling. De vloer oogt door de grote formaten ook rustiger omdat er minder voegen zichtbaar zijn. De serie omvat 4 moderne en neutrale kleuren, die een prima basis vormen voor de ruimte. De kleuren zijn goed te combineren met diverse woonstijlen en inrichting van de ruimte. De tegels hebben een subtiele tekening die op elke tegel anders is. Voor een speels en decoratief effect op de wand zijn leuke mozaïek tegels beschikbaar. Kom deze betonlook tegels bekijken in onze showroom, we helpen u graag verder met leuke combinaties.
Let op: deze serie is niet meer leverbaar. Wellicht vind u deze betonlook tegels ook mooi.

Derby

4 kleuren
betonlook
2 formaten
mozaïek
mat

Formaten

61,5×61,5
80×80

Kleuren

Beige
Gris
Taupe
Nero

Kom langs voor de betonlook serie JOS Derby

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

Derby 61,5x61,5 en 80x80 cm

Derby Beige Mat

Derby Gris Mat

Derby Taupe Mat

Derby Negro Mat

Mozaiek 30x30 cm

Mozaiek Beige

Mozaiek Gris

Mozaiek Taupe

Mozaiek Negro

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.