- Ambacht & passie voor tegels -

Maas Tegels

Maas Tegels is in 1999 ontstaan na het samengaan van het bedrijf van Cees en Oscar Maas. Met een ruimte van 160m2 zijn wij begonnen als een klein bedrijfje in Purmerend. Later is deze winkel uitgebreid naar 2 verdiepingen en een showroom met een totale oppervlakte van 500m2. Ruim 25 jaar staan we garant voor een professioneel advies en leveren alle soorten tegels aan onze klanten. Voor zowel particulieren als bedrijven staan we klaar met raad en daad. We verwerken ook tegels en verzorgen alle tegelwerken voor u op maat. Onze ervaren en ambachtelijke tegelzetters maken het verschil. Kies voor kwaliteit en gemak, kies voor Maas Tegels

Showroom Maas Tegels
Showroom Maas Tegels

Grote en actuele tegelcollectie 

In onze ruime showroom op 2 verdiepingen kunt u een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. De tegels staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten. En door de gehele showroom kunt u ook de mooiste tegels bekijken op grote vloer -en wandvlakken, zodat u een nog beter beeld krijgt van de tegels.

Showroom Maas Tegels
Showroom Maas Tegels

U bent van harte welkom in onze showroom

Persoonlijke aandacht, een eerlijk en helder advies en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met een breed aanbod vloer- en wandtegels van gerenommeerde merken kunt u rekenen op de beste tegel en een betrouwbare service. Met onze passie voor tegels willen we u graag inspireren om samen met u de beste tegelkeuze te maken. U slaagt altijd bij Maas Tegels!

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget