Pak het groots aan met XXL tegels 

De techniek in de productie van tegels staat niet stil. Naast dat keramische tegels steeds mooier worden, worden ze ook steeds groter. XXL tegels zijn zeer geliefd en en niet meer weg te denken uit het interieur. Met XXL formaat tegels zijn er minder voegen zichtbaar, waardoor een vloer of wand rustiger oogt. Grote oppervlaktes geven ruimtes allure. Bij Maas Tegels hebben we een grote collectie XXL tegels in onze showroom voor u om te bekijken. Tegelformaten van 80×80, 100×100, 120×120 cm of zelfs nog groter. Ga voor een strakke en moderne vloer in moderne kleuren en looks.

Rustige wand en vloer

Met grote tegels zijn er minder voegen zichtbaar waardoor de vloer of wand rust uitstraalt. Met slechts twee grote tegels wordt een wand van vloer tot plafond bedekt. Dat geeft een groots effect.

Wat is XXL?

Extra extra grote tegels zijn helemaal in. Bij Maas Tegels bieden we tegels met een variatie aan looks in zeer grote formaten. Zo bieden wij tegels van 80×80, 90×90, 100×100 en zelfs nog groter. Maar ook grote rechthoeken als 40×80 en 60×120 cm zijn helemaal in! Enkele gerenommeerde merken bieden tevens zogenaamde slabs aan. Complete keramische panelen van 120×240 cm. Ideaal voor het bekleden van wanden. 

XXL in vele variaties

Voor iedere woonstijl hebben we een passende look. De grote tegels zijn leverbaar in natuursteenlook, houtlook, betonlook en in metaallook. Creëer elke gewenste look met XXL tegels.

Kom langs voor onze een ruime collectie XXL tegels 

In onze showroom in Purmerend hebben we een grote collectie keramische XXL tegels voor u klaar staan. De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, uitvoeringen en formaten. We hebben nog meer prachtige tegellooks in huis zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels en betonlook tegels. We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en kunnen de tegels ook voor uw verwerken. Kom langs in onze overzichtelijke showroom voor de nieuwste trends en collecties. Onder een kleine greep uit de collectie.

XXL tegels 

Betonlook wit 120×120

 

XXL tegels 

Betonlook grijs 120×120

 

XXL tegels 

Uni grijs 120×120

 

XXL tegels 

Betonlook grijs 120×120

 

XXL tegels 

Uni grijs 120×120

 

Natuursteenlook zwart 120×120

 

Betonlook beige 100×100

 

Betonlook zwart 100×100

 

XXL tegels 

Uni bruin 100×100

 

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.