Colorker Memory

Colorker Memory is een subtiele tegelserie met een cementlook en een licht reliëf in de toplaag van de tegel. De grote wandtegels van 40×120 centimeter geven de wand robuuste en stijlvolle uitstraling. De onregelmatige vegen van cement in de toplaag zorgt voor een mooi effect bij lichtinval. De uitvoering met een glad kader om de randen versterkt dit effect nog meer. De dunne tegels zijn echt een aanwinst voor elke ruimte in huis. Voor een decoratief accent op de wand omvat de serie bijpassende tegels met een verfijnde tekening van bloemen met een subtiel glanseffect. Kom deze serie bekijken in onze showroom en maak iets bijzonders in huis.

Memory

2 kleuren
betonlook
1 formaat
decor tegels

Formaat

40×120

Kleuren

White
Bone
Greige

Kom langs voor de stijlvolle cementlook wandtegels Colorker Memory

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer op maat en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van Colorker nog een mooie cementlook tegelserie in onze showroom staan: de serie Memento.

White

Memory White
40×120

Memory Framing White
40×120

Bone

Memory Bone
40×120

Memory Framing Bone
40×120

Greige

Memory Greige
40×120

Memory Framing Greige
40×120

Decor

Memory Poetry C
40×120

Memory Poetry F
40×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.