JOS tegels

JOS tegels is een oer Hollands tegelmerk sinds 1977 thuis in tegels! Geen gedoe, maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. Duurzaam en eerlijk. Met alle ervaringen van de afgelopen jaren weet JOS tegels precies waar het om draait. Bij Maas Tegels kunt u een selectie van de beste series van Jos tegels bekijken in onze overzichtelijk showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies.

Kleuren

Bianco
Beige
Gris
Taupe
Clay
Antraciet
Nero

Formaten

20×20
30×30
30×60
60×60
80×80
45×90
20×120

Looks

betonlook
houtlook
natuursteenlook
terrazzolook

vintage tegel

Kom langs voor de mooie en gevarieerde series van JOS tegels

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Wat u ook mooi vind, we hebben het in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. 

Derby

JOS Derby is een compacte en krachtige betonlook tegelserie van Hollandse bodem. Stoere tegels in grootformaat geven de ruimte een robuuste uitstraling. De vloer oogt door de grote formaten ook veel rustiger omdat er minder voegen zichtbaar zijn.

serie Derby >

Disi

JOS Disi is een compacte en moderne tegelserie gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van leisteen. De serie omvat 4 kleuren met genuanceerde kleurschakeringen zoals het oorspronkelijke gesteente. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening, waardoor een gevarieerde vloer of wand ontstaat.

serie Disi >

Hidro

JOS Hidro is een leuke patchwork tegelserie met Portugese roots. Voor een geweldige retrolook vol kleuren en patronen. Of een leuke mix van patronen. Het is allemaal mogelijk met deze serie. Er zijn vele combinaties en legpatronen mogelijk en we helpen u graag hiermee verder. 

serie Hidro >

Hout

JOS Reused is een omvangrijke tegelserie geïnspireerd op de genuanceerde kleurschakeringen en patronen van natuursteen. De keramische tegels zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden! Stuk voor stuk prachtige tegels in verschillende rustieke kleuren.

serie Hout >

Reused

JOS Reused is een omvangrijke tegelserie geïnspireerd op de genuanceerde kleurschakeringen en patronen van natuursteen. De keramische tegels zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden! Stuk voor stuk prachtige tegels in verschillende rustieke kleuren.

serie Reused >

Venetië

JOS Venetië is een echte terrazzo tegelserie gebaseerd op de vloeren van weleer uit Venetië. De tegels zijn een perfecte reproductie van het originele gesteente. Maar dan wel van keramiek, dus eenvoudig te reinigen en onderhoudsvrij. De serie Venetië omvat vloertegels 4 basiskleuren en kleurrijke decor tegels voor wand en vloer.

serie Venetie >

Warmhout

JOS Warmhout is een fraaie houtlook tegelserie van Hollandse bodem. Voornamelijk lichte houtkleuren met de kenmerkende variaties in tinten en kleurnuances zorgen voor een authentieke uitstraling van een houten parket. De serie omvat 5 kleuren in een plankformaat.

serie Warmhout >

Woodmania

JOS Woodmania is houtlook tegelserie geïnspireerd op de genuanceerde kleurschakeringen en patronen van houtsoorten. De keramische tegels zijn niet van echt hout onderscheiden! Stuk voor stuk prachtige tegels met eigen unieke patronen en prints. Mooi voor de vloer, maar ook zeer geschikt om de wand mee te bekleden.

serie Woodmania >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.