JOS tegels

JOS tegels is een oer Hollands tegelmerk sinds 1977 thuis in tegels! Geen gedoe, maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. Duurzaam en eerlijk. Met alle ervaringen van de afgelopen jaren weet JOS tegels precies waar het om draait. Bij Maas Tegels kunt u een selectie van de beste series van Jos tegels bekijken in onze overzichtelijk showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies.

Disi

JOS Disi is een compacte en moderne tegelserie gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van leisteen. De serie omvat 4 kleuren met genuanceerde kleurschakeringen zoals het oorspronkelijke gesteente. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening, waardoor een gevarieerde vloer of wand ontstaat.

serie Disi >

Hout

JOS Hout is een stijlvolle houtlook tegelserie. Warme en natuurlijke houtsoorten perfect nagebootst met keramiek. De tegels zijn verkrijgbaar in een echt plankformaat van 20×120 cm en zo creëert u de look en feel van een echt houten parketvloer. Dit effect wordt versterkt omdat elke tegel zijn eigen unieke print heeft zoals met echt hout het geval. 

serie Hout >

Reused

JOS Reused is een omvangrijke tegelserie geïnspireerd op de genuanceerde kleurschakeringen en patronen van natuursteen. De keramische tegels zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden! Stuk voor stuk prachtige tegels in verschillende rustieke kleuren.

serie Reused >

Warmhout

JOS Warmhout is een fraaie houtlook tegelserie van Hollandse bodem. Voornamelijk lichte houtkleuren met de kenmerkende variaties in tinten en kleurnuances zorgen voor een authentieke uitstraling van een houten parket. De serie omvat 5 kleuren in een plankformaat.

serie Warmhout >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels direct in je eigen kamer!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.