Azuvi Vagli

Azuvi Vagli is een keramische marmerlook tegel gebaseerd op het Calacatta Vagli marmer, een luxueus marmer afkomstig uit de Carrara bergketens in Italië. De tegels tonen een warm witte achtergrond met de zachte grijze en licht gouden aders. Door de nieuwste innovaties zijn de tegels niet van echt marmer te onderscheiden. Elke tegel is anders en dat brengt de vloer of wand tot leven. Kom deze prachtige keramische tegel bekijken in onze showroom en geef de ruimte een luxe uitstraling. De tegel is verkrijgbaar in twee XXL formaten voor veel tegel en weinig zichtbare voegen.

Vagli

1 kleur
marmerlook
1 formaat
glans

Kom langs voor luxe keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

White

Vagli
White
120×120

Vagli
White
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.