Azuvi African Gold

Azuvi African Gold is een elegante marmerlook tegel gemaakt van hoogwaardig keramiek. Een mooie en grote tegel die geschikt is voor het bekleden van vloeren en wanden. Donkergrijze kleurnuances gecombineerd met subtiele aders van oker met een verfijnde nevel met goudtinten geven de ruimte een luxe en tijdloze uitstraling. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen wat zorgt voor een waarheidsgetrouwe weergave van het oorspronkelijke gesteente. De African Gold is verkrijgbaar in een matte en glanzende variant. 

African Gold

1 kleur
marmerlook

1 XXL formaat: 60×120
vloer en wand

mat en glans

Kom langs voor elegante keramische marmerlook tegels van Azuvi

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Voor elke klus of project komt u naar Maas Tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het allemaal in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben nog meer prachtige series in diverse looks van het Spaanse merk Azuvi Ceramics in huis. Bekijk ze hier allemaal.

African gold

AZUVI African Gold - Marmerlook tegels Amsterdam

60×120

Marmerlook tegels Amsterdam

60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget