Atlas Concorde tegels

Atlas Concorde is al vele jaren een toonaangevend merk in de Italiaanse keramiekindustrie. De tegelseries in hun collectie onderscheiden zich door hun hoogwaardige afwerking en oog voor design. In onze showroom in Elshout vindt u een prachtige selectie van de mooiste series. Kies voor klasse en topdesign met tegels van Atlas Concorde.

Kleuren

White
Pearl
Grey
Smoke
Tarnac en veel meer…

Formaten

30×60, 37,5×75,
60×60, 60×120,
75×75, 75×150,
120×120, 120×278,
160×160 en 160×320

Looks

betonlook
marmer
natuursteenlook


Kom langs voor de stijlvolle en gevarieerde series van Atlas Concorde tegels

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele wand- en vloertegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met een helder advies en kunnen de tegels ook voor u verwerken. Eigen ervaren vakmensen maken een prachtige vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. Wat u ook mooi vind, we hebben het in huis. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. 

Boost

Met de Atlas Concorde Boost betonlook serie creëert u een perfecte basis in uw hele huis. De robuuste en ingetogen tegels zorgen voor een rustige vloer die bij veel woonstijlen en interieurs past. De tegels hebben subtiele texturen en kleurnuances, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

serie Boost >

Boost Stone

Kies voor een natuurlijke en gevarieerde uitstraling met Atlas Concorde Boost Stone. Deze uitgebreide serie is geïnspireerd op de kenmerken van kalksteen, met zijn onregelmatige fossiele resten in het oeroude gesteente. Perfect nagebootst met keramiek.

serie Boost Stone >

Klif

Atlas Concorde Klif is een elegante tegelserie die de kracht en puurheid van steen tot leven brengt. Deze steenlook serie biedt vier rustieke kleuren, geïnspireerd op de Beola-steen uit de Val d’Ossola. De tegels zijn ontworpen voor zowel vloeren als wanden. 

serie Klif >

Marvel Shine

Atlas Concorde Marvel Shine is een luxe tegelserie die lichte marmersoorten perfect nabootst. Dankzij de expressieve uitstraling van het marmer krijgt uw vloer of wand een verfijnde, elegante look. De serie omvat vier bekende marmersoorten met hun kenmerkende gekleurde aders. 

serie Marvel Shine >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.