Tegelzetters in Amsterdam

Zoekt u professionele tegelzetters in Amsterdam en omstreken? Stop met zoeken! Maas tegels heeft al vele jaren ervaring met allerlei soorten tegelwerk van klein tot groot. Bij ons kunt u terecht voor het verwerken van vloer- en wandtegels overal in huis. Er is vandaag de dag veel mogelijk met tegels. Tegels worden steeds groter en is een ruim aanbod in vele vormen en mogelijke legpatronen. Welke tegels u ook kiest, wij verwerken alle soorten tegels met de grootste zorg. Eigen ervaren tegelzetters maken het snel en vakkundig. We leveren ambachtelijk tegelwerk, voegen en kitten alles netjes af en maken alles goed schoon na de klus. Alles voor een perfect eindresultaat! We leveren en verwerken tegels in de regio Amsterdam en de provincie Noord-Holland. Onder een kleine greep met voorbeelden van onze recente werken.

Tegels uitzoeken? Kom naar de showroom voor onze uitgebreide collectie tegels

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels voor elke toepassing voor u klaar staan. Keramische tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels. Wat u ook zoekt, voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels in huis. Neem contact met ons op indien u een offerte wilt aanvragen voor het verzorgen van uw tegelwerk. Wilt u alvast tegellooks bekijken? Zie onze collectie  betonlook tegels, natuursteenlook tegels, XXL tegels en houtlook tegels. U kunt ook eenvoudig tegelvloeren bekijken, zelf samenstellen en combinaties maken met onze tegelviewer.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.