Travertino

Maak een authentieke kasteelvloer met deze prachtige natuursteenlook tegels. De serie Travertino is opgebouwd uit verschillende formaten die onderling goed te combineren zijn. Zo ontstaat een levendige vloer zoals we kennen uit oude gebouwen van weleer. De keramische tegels tonen de texturen en onregelmatige insluitingen van echt natuursteen en zijn werkelijk niet van echt te onderscheiden. De randen zijn licht golvend en geven de vloer een versleten en verouderde uitstraling. Prachtig te combineren met een klassieke, maar ook zeker moderne inrichting. Er is keuze uit twee rustieke kleuren die een elegante basis vormen overal in huis. Kom langs om deze serie bij ons te bekijken. 

Travertino 

2 kleuren

4 formaten

Modulair

Natuursteenlook

Kleuren

Grey

Beige

Formaten

33×33

33×50

50×50

50×100

Authentieke natuursteenlook op de vloer met de serie Travertino

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer overal in huis en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd.  We hebben nog meer prachtige natuursteenlook series in huis. 

Grey

Travertino

Grey
50×50

Travertino

Grey
33×33

Grey
33,5×50

Travertino

Grey
50×100

Beige

Beige
50×50

Beige
33×33

Beige
33,5×50

Beige
50×100

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget