Groot met XXL tegels 

De techniek in de productie van tegels staat niet stil. Naast dat keramische tegels steeds mooier worden, worden ze ook steeds groter. XXL tegels zijn zeer geliefd en en niet meer weg te denken uit het interieur. Met XXL formaat tegels zijn er minder voegen zichtbaar, waardoor een vloer of wand rustiger oogt. Grote oppervlaktes geven ruimtes allure. Bij Maas Tegels hebben we een grote collectie XXL tegels in onze showroom voor u om te bekijken. Tegelformaten van 80×80, 100×100, 120×120 cm of zelfs nog groter. Ga voor een strakke en moderne vloer in moderne kleuren en looks.

Rustige wand en vloer

Met grote tegels is er minder voeg te zien wat rustig oogt en ten goede komt aan het interieur. Minder voegen betekent ook eenvoudig schoonmaken. Met slechts twee grote tegels wordt een wand van vloer tot plafond bedekt. Dat geeft een groots effect.

Wat is XXL?

Extra extra grote tegels zijn helemaal in. Bij Maas Tegels bieden we tegels met een variatie aan looks in zeer grote formaten. Zo bieden wij tegels van 80×80, 90×90, 100×100 en zelfs nog groter. Maar ook grote rechthoeken als 40×80 en 60×120 cm zijn helemaal in! Enkele gerenommeerde merken bieden sinds kort ook de zogenaamde slabs. Complete keramische panelen van 120×240 cm. Ideaal voor het bekleden van wanden. 

XXL in vele variaties

Voor iedere woonstijl hebben we een passende look. Grote XXL formaat tegels zijn leverbaar in natuursteenlook, houtlook, betonlook en metaallook. Combineer formaten en maak van uw ruimte een strak en rustig geheel.

Laat je inspireren door XXL tegels

Bekijk de collectie grote XXL tegels bij ons in de showroom

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan grote keramische XXL tegels voor u om te bekijken. Bij Maas Tegels informeren wij u graag over de eigenschappen, formaten, uitvoeringen en kleuren. Voor andere prachtige tegellooks zoals houtlooktegelsbetonlook tegels en natuursteenlook tegels bent u bij ons ook aan het goede adres. Hieronder vindt u een impressie van onze XXL tegelcollectie.

Betonlook wit 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook grijs 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook grijs 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Natuursteenlook zwart 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook beige 100×100

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook zwart 100×100

tegel info & sfeerfoto’s >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels direct in je eigen kamer!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget