JOS Loft

JOS Loft is een krachtige betonlook serie in 2 fijne formaten van 60×60 en 60×120 cm. Gewoon een strakke tegels met fijne kleurschakeringen die de look van betoon naadloos interpreteert. De vloer of wand ziet er heel gevarieerd uit omdat elke tegel een eigen uniek print heeft. De kleuren van deze serie zijn met zorg samengesteld, zodat ze de perfecte basis vormen voor elk interieur. Helemaal leuk is de bijpassende terazzo decor tegels, voor de finishing touch. Maak iets bijzonders en ga voor een decoratief effect op wand en vloer. Kom de serie bij ons bekijken en overtuig uzelf met deze design tegels van Hollandse bodem.

JOS Derby

5 kleuren

2 formaten

decor mix terrazo

 

Formaten

60 x 60

60 x 120

Kleuren

Gesso

Grigio

Mud

Brown

Marmo Decor

Kom langs voor de betonlook serie JOS Loft

In onze ruime showroom in Purmerend kunt u een grote collectie actuele design tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen, looks en kleuren. We hebben een ruime selectie van de beste merken voor u klaar staan. We helpen u graag op weg met uw woonwensen en kunnen de tegels ook voor u leggen. Eigen ervaren vakmensen maken uw vloer en verwerken wandtegels snel en vakkundig. En voor een scherpe prijs, dus bij Maas Tegels slaagt u altijd. We hebben van dit Hollandse merk nog meer mooie series in huis. U bent van harte welkom in onze showroom.

JOS Loft 60×60 cm

JOS Loft

Gesso Mat

Grigio Mat

JOS Loft

Mud Mat

Brown Mat

JOS Loft

Marmo Decor Mat

Loft 60×120 cm

Gresso Mat

JOS Loft

Grigio Mat

JOS Loft

Grigio Mat

Brown Mat

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk onze ruime collectie tegels

een ruime en actuele collectie wand -en vloertegels voor ieder budget