Tegels in Waterland kopen doe je bij Maas Tegels

Tegels in Waterland kopen? Kom dan eerst even langs naar onze showroom. We leveren al vele tegels in de gehele regio Waterland en in onze showroom in Purmerend bieden we een ruime en actuele collectie tegels voor de wand en vloer. Niet voor niets komen onze klanten vanuit heel Noord-Holland voor het kiezen van de perfecte tegel en een optimale service. We leveren tegels op locatie en kunnen ook uw tegelwerk verzorgen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Geen concessies, maar perfect afgewerkt tegelwerk voor een duurzaam eindresultaat om van te genieten. Kom langs voor een ruim assortioment tegels in vele uitvoeringen, formaten en looks. We werken uitsluitend met A-kwaliteit tegels van gerenommeerde merken. Voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels in huis. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Maas tegels slaagt u altijd. We heten u van harte welkom in onze overzichtelijke showroom

Maak het met BETON

Betonlook tegels vormen een prima basis voor iedere inrichting en woonstijl. De rustige en neutrale kleuren kunnen goed gecombineerd worden met vele woonstijlen en interieurs. Betonlook tegels geven de vloer of wand een robuuste en rustieke uitstraling. Maas Tegels heeft een ruim assortiment betonlook tegels voor u klaar staan in vele kleuren en formaten.

betonlook vloertegels >

WOONKAMER vloeren

Voor een mooie en praktische vloer komt u naar Maas Tegels. We hebben vloertegels in vele kleuren en uitvoeringen voor u klaar staan. We bieden een actuele collectie tegels met de laatste woontrends en noviteiten De nieuwste tegellooks van de beste merken. En we maken ook uw vloer op maat. Ervaren vakmensen maken het verschil. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing.

woonkamer vloertegels >

KLEUR op de wand

Geef de ruimt een frisse en decoratieve look met gekleurde wandtegels. Elke kleur bestaat uit diverse tinten zodat de wand echt tot leven komt. voor een levendige wand. Er is een ruime keuze aan kleuren, vormen en formaten. Glans, mat of golvende randen, we hebbe ze voor u klaar staan. We helpen u graag veder met leuke legpatronen en combinaties met vloertegels.  

gekleurde wandtegels >

Sfeer met HOUT

De natuurlijke charme van hout samen samen met het gemak van keramiek. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in echte plankformaten waardoor de vloer eruit ziet als een echte houten parketvloer. Door de verschillende patronen van elke tegel ontstaat een natuurgetrouwe weergave. Werken met keramische houtlook is kiezen voor gemak. Duurzaam in gebruik en zonder houtkap. 

houtlook vloertegels >

BADKAMER vloer

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor iedere badkamer bieden wij een grote en gevarieerde collectie badkamer tegels voor de vloer. Grote steenlook tegels of juist een decoratieve vloer met een patchwork. We hebben het allemaal in huis. Samen bekijken we alle mogelijkheden die passen bij uw smaak en badkamer. Voor elke stijl en budget de juiste tegels voor u klaar staan.

badkamer vloertegels >

Tijdloos met NATUURSTEEN

Wilt u een robuuste en elegante uitstraling in de ruimte, maar geen gedoe met onderhoud. Kies dan voor een keramische natuursteenlook tegels. Door de nieuwste innovaties zijn de tegels niet van echt te onderscheiden en tonen een natuurgetrouw weergave van het oorspronkelijke gesteente. De tegels zijn mooi op de vloer, maar ook zeker een aanwinst op de wand.

natuursteenlook vloertegels >

Tegels in de KEUKEN

Voor elk type keuken hebben de juiste tegels in huis. Klassiek, landelijk of een moderne keuken, voor elke stijl bieden wij een grote en gevarieerde collectie keuken tegels. Tegels die bestendig zijn tegen vocht en vuil en tegen een stootje kunnen. Knoeien mag! Kom ze zelf bekijken in onze showroom. We helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel voor uw keuken.

vloertegels keuken >

Groot met XXL TEGELS

Tegels worden steeds mooier, maar ook groter. Grote tegelformaten zijn dan ook helemaal in. Meer tegel en minder voeg. En dat ziet u direct De vloer of wand oogt rustiger en de grote oppervlaktes geven een extra accent aan de ruimte. We hebben een grote collectie XXL tegels in onze showroom klaar staan in formaten van 50×100, 60×120 120×120 cm en veel meer.

XXL vloertegels >

Elegant met MARMER

Wilt u een luxe en tegelijktijdig een natuurlijke look in de ruimte creëren? Dan is de keuze eenvoudig: keramische marmerlook tegels! Met deze tegels geeft u elke ruimte een prachtige uitstraling. Geen tegel is hetzelfde en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van dit luxe gesteente, Maar dan wel onderhoudsvrij en geen gedoe met vocht en vlekken.

marmerlook vloertegels >

Tegels kopen in regio Amsterdam doe je bij Maas in Purmerend! 

Woont u in Waterland en bent u op zoek wilt u tegels kopen? We leveren tegels in Waterland en maken uw vloer snel en vakkundig. Voor al uw tegelwerk overal in huis!  In onze showroom in Purmerend kunt u op het gemak een ruim assortiment tegels bekijken met de nieuwste trends en collectie. Voor elke woonstijl en toepassen vindt u bij ons de passende tegel. We adviseren en kunnen mooie combinaties laten zien. Ga voor kwaliteit zonder gedoe! We hebben vele tegellooks in huis zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels en XXL tegels. En voor de wand bieden we een prachtige selectie tegels in vele kleuren, decors en vormen. En altijd voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Maas Tegels. Wilt u alvast vloeren maken en uw eigen ontwerp maken met vloer- en wandtegels? Bezoek onze tegeldesigner en ga aan de slag met uw ideeën!

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.