Azuvi natuursteenlook tegels

Azuvi is sinds 1956 een toonaangevende fabrikant van hoogwaardig keramiek. De gevarieerde series van dit innovatief Spaanse merk zijn geven uw ruimte een prachtige en moderne uitstraling. De collectie omvat prachtige looks, kleuren, uitvoeringen en formaten en sluiten naadloos aan bij vele woonstijlen, van klassiek tot modern. De hoogwaardige porseleinen keramische tegels van Azuvi kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste marmerlook, betonlook en natuursteenlook series van Azuvi voor u klaar staan. 

Azuvi Hauteville

De perfecte balans tussen elegantie en eenvoud. De natuurlijke uitstraling van kalksteen is perfect nagebootst met hoogwaardig keramiek. De tegels tonen de fijne texturen en kleurnuances zoals het oorspronkelijke gesteente. 

bekijk serie >

Azuvi Bela

Azuvi Bela is een robuuste maar subtiele natuursteenlook tegelserie. De keramische tegels zijn een perfecte nabootsing van gesteente met een hoge esthetische uitstraling en een grote verscheidenheid aan details.

bekijk serie >

Azuvi Avola

Avola is een keramische natuursteenlook tegels met een subtiele mix van kwarts en kalksteen. Dit nieuwe ontwerp is een moderne en getrouwe interpretatie van het oorspronkelijke gesteente. 

bekijk serie >

 Azuvi Onyx

Azuvi Onyx straalt zuiverheid en verfijning uit door zijn heldere tonen en verfijnde kleurnuances. De gelaagdheid van dit natuurlijke minerale gesteente is feilloos nagebootst met keramiek met buitengewone driedimensionaliteit.

bekijk serie >

Azuvi Portland

Geïnspireerd door sedimentaire kalksteen van mariene oorsprong, straalt Azuvi Portland schoonheid en natuurlijke sereniteit uit. Deze nieuwe tegels is een moderne en getrouwe interpretatie van het originele materiaal.

bekijk serie >

Azuvi Monreale

Monreale toont geschiedenis, traditie en schoonheid in deze unieke tegelserie. De natuursteenlook tegels zijn een samensmelting van natuursteen die in de geschiedenis vaak zijn gebruikt voor vloeren in monumentale gebouwen.

bekijk serie >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.