Marmerlook tegels kopen in Amsterdam

Woont u in de regio Amsterdam en wilt u marmerlook tegels kopen? Kom dan even langs naar onze showroom. We bieden een grote collectie marmerlook tegels in vele kleuren en formaten. Met keramische marmerlook tegels wordt de natuur letterlijk gereproduceerd. De kenmerkende aders en subtiele kleurvariaties van exclusieve marmersoorten zijn perfect nagebootst, maar dan in een duurzame vorm. De prachtige tegels zorgen voor een levendige en elegante uitstraling in iedere ruimte van de woning. De tegels zijn te gebruiken op de wand en vloer en zijn veelal in grote formaten leverbaar. Onze showroom is zeer en goed bereikbaar en we kunnen de tegels ook voor u verwerken in de gehele regio. 

Marmerlook

10 kleuren
marmerlook
5 formaten
mat en glans
XXL formaten
wand en vloer

 

Formaten

30×60
30×90
60×60
60×120
120×120

Kleuren

Breccia Violetta
Calacatta Gold
Calacatta
African Gold
Greek Cream
Cardosia
Fior di Bosco
Vagli
Palissandro
Aran

Marmerlook tegels in de regio Amsterdam kopen? Kom naar onze showroom!

In onze showroom in Purmerend hebben wij een grote collectie aan wand – en vloertegels marmerlook voor u klaar staan. Marmerlook tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over de mogelijkheden voor de verwerking van de tegels.  Wat u ook zoekt, voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels in huis. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, slaapkamer en keuken of bekijk de tegels vanuit huis. Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te kunnen maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw gewenste kleur. Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Maak snel en eenvoudig uw eigen tegel ontwerp. Voor alle ruimtes is huis!

Prachtige kleuren van licht tot donker

Breccia Violetta
60×120

Cardosia Black
60×120

60×120

 Fior di Bosco Grey
60×120

Greek Cream Sand
60×120

Vagli White
60×120

Palissandro Grey
60×120

Aran  Grey
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen.